-
Kok pasta i godt saltet vann etter anvisning på pakken. Skyll pastaen i kaldt vann.
-
Sil yoghurten i et kaffefilter 1 time.
-
Tilsett strimlet sylteagurk og smak til med salt og pepper.
-
Kok rensede sukkererter 2 minutter i salt vann, og avkjøl i kaldt vann.
-
Skjær spekeskinke i strimler, og bland alt sammen.
-
Server salaten med grovt brød ved siden av.
Tips: Erstatt gjerne yoghurt naturell med matyoghurt som allerede har fått rent av seg litt og som har en tykkere konsistens.
Denne salaten passer også godt som tilbehør til kjøttretter.
Se våre andre oppskrifter på pastasalat
Alt du trenger å vite om pasta finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig