Occhipinti Siccagno Nero d'Avola 2017

Her en rett som fortjener sin plass på middagsbordet. Sosekjøtt med mørk kjøttkraft smaker like godt i dag som det gjorde for 30 år siden. Her har du oppskriften.
Kutt kjøttet i terninger på 4 x 4 cm. Skrell og kutt løken i båter.
Brun kjøttet i olje i en pannen og legg det så over i en kasserolle. Brun løken i samme panne og ha den over i kasserollen sammen med kjøttet. Tilsett smør og mel i pannen og lagen brun jevning.
Tilsett kraft og kok sausen godt ut. Hell den over kjøttet og løken. Tilsett laurbærblad og kok alt ca 1 time til kjøttet er mørt. Smak til med salt og pepper og server med kokte poteter.
Tips:
Har du ikke har mulighet til å koke kraft selv, kan du kjøpe den ferdig
Tips:
Hvis du vil ha mer smak av grønnsaker kan du tilsette 2 gulrøtter i skiver når det gjenstår 20 minutter.
Koketid vilt og lam 5 timer, koketid kalv 6-8 timer.
Lag Hellstrøms favorittkjøttgryte, en av våre mest populære oppskrifter
Se våre andre oppskrifter på kjøttgryter
Her finner du mange deilige gryteretter
Vil du lage en gryterett med okse- eller kalvekjøtt ser du her
Eller vil du bruke lammekjøtt i gryta?
Kanskje en fiskegryte frister deg mer?
Hva med en gryterett med bare grønnsaker?
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av