Rens skyll og tørk rosenkålen. Varm olje i en panne på middels varme og stek rosenkålen til den ta farge på alle kanter. Tilsett pinjekjerner og chiliflak og stek litt videre. Bland inn sitronskall og parmesan. Ha rosenkålen i en serveringsbolle, smak til med salt og pepper og hell over dressingen. Bland godt.
Dressing:
Kjør i en blender eller rist godt sammen i et glass med lokk.
Tips:
Rosenkål er vanlig tilbehør til kalkun på Thanksgiving, men kan fint nytes sammen med spekemat eller røykt fisk.
Tips:
Denne retten kan gjøres til en fortsatt vegetarisk hovedrett ved å tilsette miso samtidig med pinjekjernene.
Se alt du kan lage av rosenkål
Skal du kjøre full Thanksgiving-pakke, finner du inspirasjon her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig