Suppe med pasta og kyllinglever
Foto: zia_shusha

Suppe med pasta og kyllinglever

Pasta in Brodo con Piselli e Fegatini er navnet på denne retten som tilhører det tradisjonelle kjøkkenet i Italia.

Fremgangsmåte

Klipp kyllingleveren i småbiter med en saks. Hakk urtene. Varm oljen og smøret i en stekepanne, ha i hvitløk og urter, smak til med salt og pepper og la surre over middels varme i noen minutter. Tilsett leveren, skru platen på fullt og stek under omrøring i noen minutter til leveren skifter farge og blir tørr. Hell over vinen, la det frese til vinen fordamper, ta leveren av varmen og smak til med krydder.

Hell begge boksene med kyllingsuppe i en stor kjele, og tilsett vann etter anvisningen på boksen/pakken. Ha i en ekstra boks med vann. Kok opp.

Ha i pastaen og la suppen koke opp igjen mens du rører. La det småkoke under stadig omrøring i ca 5 minutter (eller etter anvisningen på pakken). Tilsett de fryste ertene og la det småkoke i ca 1-2 minutter. 

Ha kyllinglever og vårløk i suppen, og varm opp i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper. Serveres rykende varm i oppvarmede skåler.

Tips:
Denne suppen kan serveres som forrett eller hovedrett. Stekt fegatini er så nydelig at selv om du vanligvis ikke liker kyllinglever, vil du oppdage at du synes det smaker deilig i denne suppen.

Se våre andre oppskrifter med kyllinglever

Alt du trenger å vite om pasta

Her finner du mange flere deilige supper

Mange asiatiske supper du bør prøve

9 lettlagete supper å ta med på tur

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage
Dagens rett

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage

Laks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her