Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
php0hzkrr.jpg
Aperitif

Vårruller med kongekrabbe og vårløksoya

Fremgangsmåte

Trekk nudlene i varmt vann i 5-6 minutter. Ikke la vannet koke, da blir nudlene grøtaktige.

Forvell kålen med halvparten av ingefæren og bland med nudlene og noen dråper soyasaus. Stek gulrøtter og paprika i ingefær og chili. Forvell spinaten.

Legg et vått kjøkkenhåndkle over deigflakene så de holder seg fuktige og myke. Legg frem alle ingrediensene. Kongekrabben renses og deles opp etter fibrene.

Ta ett flak av gangen og legg ingrediensene midt på. Rull fra ett hjørne til det motsatte, ca halvparten av flaket.

Pensle egg på endene på hver side og brett inn sidene. Fortsett å rulle.

Pensle egg på spissen til slutt og rull ferdig. Egget fungerer som lim. Legg på stekefat.

Pensle rullene med rapsolje og stek på 200 grader i 25-30 min eller til de er sprø.

Tips:
Du kan fint bruke vanlig krabbe.

Server med soyasaus blandet med sesamolje, chili og vårløk. Eller velg en ferdig søt chilisaus.

Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene

Lekre oppskrifter for et bugnende koldtbord

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Aperitif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
iStock-508947940.jpg
Dagens rett
Spansk sjømatgryte - Zarzuela

En sjømatgryte som denne topper det meste

Mengder med smaksrik sjømat i en og samme gryte. Bare navnet forteller at her blir det fest.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

asiatisk-skrei.jpg
Dagens rett
Skrei med asiatiske smaker

Med denne kombinasjonen får du en helt ny smaksopplevelse av skrei

Her er det nemlig mye spennende fra asiahylla som gjør jobben.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

php2p5lyl.jpg
Dagens rett
Hjemmelaget taglioni med kremet soppsaus

Så enkelt lager du pastaen selv

Og når du har laget den fra bunnen av, trenger du nesten ikke noe annet til. Så godt smaker det. Men litt sopp og fløte gjør underverker.

Les hele saken
iStock-1130934320.jpg
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

phpxaqhtg.jpg
Dagens rett
Aichas indiske chana masala med kveite

Denne retten kan serveres med eller uten fisk

Den er derfor et perfekt alternativ når noen rundt bordet ønsker et vegetarisk alternativ. For her kommer chana masale-en og kveiteskivene for seg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

phpesinuw.jpg
Dagens rett
Orientalsk rekerett

Med denne sausen kan du variere middagen i det uendelige

Om det ikke er reker som står på menyen i dag, fungerer denne oppskriften like godt med fisk eller kjøtt - eller bare som den er.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her