Dette sveitsisk bondebrød passer veldig godt til supper og salater. Du skal også prøve det nybakt til kvelds med smør og brunost på. At du bruker rugmel gjør det ekstra saftig og holder seg ferskt lenge.
Dette sveitsisk bondebrød passer veldig godt til supper og salater. Du skal også prøve det nybakt til kvelds med smør og brunost på. At du bruker rugmel gjør det ekstra saftig og holder seg ferskt lenge.
For finner er rugbrød en basisvare som mange ikke kan leve uten. Det er et stort utvalg i de finske butikkene og det finnes alternativer for enhver smak. Her er oppskriften så du kan lage ditt eget.
Hvem har ikke smakt det deilige mørke brødet som våre naboer i sør baker. Ikke noen i veien for at du kan bake det her hjemme. Her er den enkle oppskriften
Kypriotisk påskebrød, eller soureki, er navnet på det tradisjonelle søte påskebrødet som bakes i Hellas. Her er oppskriften.
Deilig brød som nesten er en rett i seg selv. Passer veldig godt til turmat, eller som tilbehør til grillmat, spekemat eller pasta.
Litt grovt mel og blåbær eller solbær oppveier at bollene er søte. Da kan du unne deg en til. Med havregryn blir de enda saftigere og mer mettende.
Dette greske påskebrødet er syrlig, og er et spennende brød som passer godt til påskefrokosten.
Rosa snurrer vekker glede både under bakingen og når du spiser dem.
Et urtebrød hører hjemme på så vel frokostbord som et koldtbord. Topp til supper eller vegetarretter.
Lag en skikkelig morsom påskekurv som du kan sette på frokostbordet. Bare følg oppskriften så blir den også deilig.
Denne kringlen fylt med godsaker som marsipan, pistasjenøtter og bringebær er helt uimotståelig. Perfekt til morsdag eller farsdag, bursdager eller skoleavslutninger.
Kringlen blir ekstra julete med kanel og sjokolade.
Pitabrød smaker fortreffelig som alternativ til brød og kan fylles med pålegg, dressing og grønnsaker som en egen rett.
Alle elsker kanelsnurrer, også når de kommer som kake, klar til å brytes.
Det er enkelt å lykkes med disse snurrene. Det handler rett og slett om å ha to hender og så er det bare å tvinne og snurre i vei.
Klart du skal bake disse bollene. De er både veldig gode og en god tradisjon.
Dette er svenskenes vri på fastelavnsboller som absolutt bør prøves.
Selvfølgelig skal du bake fastelavnsboller, og det med innbakt fyll av mandler og vaniljekrem.
Brød med gulrot og poteter blir saftig og godt. Husk å kna deigen godt og la den få god tid til å heve seg.