Brød og bakverk

oppskrifter.webp
  • placeholder
  • 2 timer

    Disse bollene vil alle like. Med det deilige fyllet blir det garantert en suksess.

  • 1 time 40 minutter

    Kypriotisk påskebrød, eller soureki, er navnet på det tradisjonelle søte påskebrødet som bakes i Hellas. Her er oppskriften.

  • 1 time 40 minutter

    Deilig brød som nesten er en rett i seg selv. Passer veldig godt til turmat, eller som tilbehør til grillmat, spekemat eller pasta.

  • 1 time 30 minutter

    Pariserloffen er tilbake for fullt etter at den var veldig på 70- og 80-tallet. Loffen er luftig og spør samtidig. Passer utmerket ved siden av skalldyr, Gjerne også til supper og salater. Her er den enkle oppskriften.

  • 1 time 30 minutter

    Det er ikke mange bakverk som er så gode som kringle. Dette er oppskriften på trønderrose.

  • 1 time 30 minutter

    Klippekrans er en deilig søt gjærbakst fylt med smør, sukker og kanel. Bruk saks for å lage det fine mønsteret i hvetekringlen. Passer til kaffen og i bursdag.

  • 1 time 30 minutter

    Prinsessekake er en uimotståelig bollekake med deilig tykk vaniljekrem og som her toppet med sommerens friske bær.

  • 1 time 30 minutter

    Lag en spiselig adventskrans! Ordet advent kommer fra latinske Adventus og betyr ankomst. Skikken med å tenne et lys de fire siste søndagene før julaften spores helt tilbake til 1800-tallet.

  • 1 time 30 minutter

    Det tar litt tid å bake dette brødet, men du vil ikke angre på for det smaker herlig. Mens det står i ovnen, kan du lage retten det skal serves til.

  • 1 time 30 minutter

    Påskeharer med grovt hvetemel er en morsom variant av rundstykker. De vil slå an hos gjestene dine.

  • 1 time 30 minutter

    Her er oppskriften på et grovbrød med ekstra god smak. Du skal nemlig ha i valnøtter, linfrø og solsikkefrø. Alle vil elske dette brødet.

  • 1 time 30 minutter

    Her lages den italienske brødklassikeren med kokte poteter. Enkel å lage, men det tar litt tid. Men smaken er ekstra fyldig.

  • 1 time 30 minutter

    Deilige kanelsnurrer som både barn og voksne vil elske.

  • 1 time 30 minutter

    Litt grovt mel og blåbær eller solbær oppveier at bollene er søte. Da kan du unne deg en til. Med havregryn blir de enda saftigere og mer mettende.

  • 1 time 30 minutter

    Dette greske påskebrødet er syrlig, og er et spennende brød som passer godt til påskefrokosten.

  • 1 time 30 minutter

    Rosa snurrer vekker glede både under bakingen og når du spiser dem.

  • 1 time 30 minutter

    Et urtebrød hører hjemme på så vel frokostbord som et koldtbord. Topp til supper eller vegetarretter.

  • 1 time 30 minutter

    Lag en skikkelig morsom påskekurv som du kan sette på frokostbordet. Bare følg oppskriften så blir den også deilig.

  • 1 time 30 minutter

    Denne kringlen fylt med godsaker som marsipan, pistasjenøtter og bringebær er helt uimotståelig. Perfekt til morsdag eller farsdag, bursdager eller skoleavslutninger.

Forsiden akkurat nå
Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken
+
Tester

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken

Når så imponerende viner som disse finner veien inn i taxfreehyllene er de verd reisen alene. Så kan du plukke med deg en flaske tequila på vei til kassa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Disse spydene får ekstra smak fra mangochutney - som du fint kan lage selv
Dagens rett

Disse spydene får ekstra smak fra mangochutney - som du fint kan lage selv

Kalkunfilet kan benyttes til en rekke måltider. Som her, hvor vi lager et enkelt men rikt måltid som i tillegg ser svært så innbydende ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen
+

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen

Selvlært, introvert og stille: Dette til tross er Nicolai Norregaard blitt en kokkestjerne ulik de fleste andre og med totalt 3 Michelinstjerner for sine restauranter Kadeau på Bornholm og i København.

Les hele saken