Vann og mel er utgangspunktet for å lage en surdeig. Framgangsmåten som beskrives her er profesjonell og krever god tid og gode råvarer.
Vann og mel er utgangspunktet for å lage en surdeig. Framgangsmåten som beskrives her er profesjonell og krever god tid og gode råvarer.
Bakerlandslagets havrebrød er det perfekte matpakkebrødet. Det er holdbart, smaker like godt flere dager på rad og er perfekt til å putte i fryseren og ta opp igjen.
Bak et brød helt uten gjær. Du bruker surdeig, rug og spelt og andre gode ingredienser og får et godt grovt brød. Her er oppskriften.
Det tar litt tid å lage disse cibattene for deigen må heve. Mens du venter kan du gjøre andre ting.
Det tar litt tid å lage focaccia på denne måten. Meste parten går med til å la deigen heve skikkelig. Resultatet blir kjempegodt.
Dette brødet kan du bake helt uten å bekymre deg for at du må elte deigen. Det er bare å følge oppskriften så har du et deilig brød som passer til både frokost og matpakke.
Har du bakt brød i en krukke før? Det må du prøve med denne oppskriften som gir deg rosmarinbrød.
Det er mye enklere enn du tror å bake croissanter. Følg oppskriften vår, og vi kan garantere at du kommer til å gjenta baksten.
Karlsbaderboller lages med en litt fastere deig enn vanlige boller. Her er de fylt med rabarbra.
Et brytebrød som dette er nesten som et måltid i seg selv. Samt det perfekte følge til en salat eller suppe.
Julens saftigste og mest krydrede lengde. Sett fram og la gjestene bryte av stykker selv. Farlig god!
Her får focaccia og vår hjemlige kringle ny betydning. Har du ikke jordbær, kan du bruke andre bær eller frukt.
Disse kanelbollene er deilige og enkle å bake.De skal nemlig kaldheves og mens det skjer kan du gjøre noe annet
Dette er oppskriften på en kringle som virkelig smaker fest. Følg oppskriften og alle som smaker kommer i feststemning.
Franske boller med sjokoladefyll, eller briocher, er gjærbakst med mye egg. Putt litt mørk eller hvit sjokolade i midten og du får deilig, søt bolle som alle liker.
Bak et olivenbrød som smaker perfekt som følge til mange retter. I dette brødet har vi tilsatt soltørkede tomater og krydderurter. Det gir en helt spesiell smak.
Bak lekre små rundstykker av byggmel, hvetemel, valmuefrø og sesamfrø. Følger du oppskriften får du en bakst som ligner på en blomst. Server de gjerne til lunsj.