Brød og bakverk

oppskrifter.webp
  • 40 minutter

    Pannekaker blir ordentlig middag når du fyller dem opp med masse bacon og epler.

  • 45 minutter

    Her er en oppskrift på pannekaker som du skal bruke både bolognese og ostesaus til. De blir garantert en smaksopplevelse for alle rundt bordet.

  • 1 time 30 minutter

    Det tar litt tid å bake dette brødet, men du vil ikke angre på for det smaker herlig. Mens det står i ovnen, kan du lage retten det skal serves til.

  • placeholder
    1 time 30 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • 2 timer

    Bak disse deilige grove brødene med rugmel.

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    30 minutter

    Det er enkelt å lage dine egne havrekjeks, og ikke minst går det raskt. Her en enkel og velsmakende variant.

  • 1 time 20 minutter

    Hjemmelagde havrekjeks lager du raskt og enkelt. Smaker veldig godt med ost eller syltetøy på.

  • placeholder
    1 time

  • 30 minutter

    Flatbrød hører hjemme på et norsk matbord. Er det hjemmelaget, blir det ekstra stas.

  • 45 minutter

    Lefse av potet kan brukes til så mangt. Har du ikke takke, kan du steke lefsene eller lompene i en tørr stekepanne. Slik gjør du det.

  • 30 minutter

    Disse myke lefsene serveres med smør, sukker og en god sirup.

  • placeholder
    1 time

  • 2 timer

    For finner er rugbrød en basisvare som mange ikke kan leve uten. Det er et stort utvalg i de finske butikkene og det finnes alternativer for enhver smak. Her er oppskriften så du kan lage ditt eget.

  • placeholder
  • 1 time

    Dette er boller som er veldig populære. Spesielt til Fastelavn, med de kan med selvfølge bakes hele året.

  • placeholder
    15 minutter

  • 2 timer

    Disse bollene vil alle like. Med det deilige fyllet blir det garantert en suksess.

  • 1 time

    Hvem kan motstå kanelboller? Saftige og søte som de er.

Forsiden akkurat nå
Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken