Brød og bakverk

oppskrifter.webp
  • 1 time 30 minutter

    Grissini kan du selvfølgelig kjøpe, men de blir mye bedre hvis du lager de selv. Det er utrolig enkelt. De passer utmerket som tilbehør til supper, gryteretter, ostefat og tapasbord.

  • 2 timer

    Dette sveitsisk bondebrød passer veldig godt til supper og salater. Du skal også prøve det nybakt til kvelds med smør og brunost på. At du bruker rugmel gjør det ekstra saftig og holder seg ferskt lenge.

  • 1 time 30 minutter

    Prøv denne oppskriftene med Focaccia og du er på god vei til å bli en bedre baker som alle som smaker vil anerkjenne.

  • 2 timer

    Gjør som franskmennene. Lag et spennende og deilig brød som du skjærer i biter, men som likevel henger sammen. Det er deilig med valnøtter i Du kan bruke det til ost, supper og salater.

  • 1 time

    Bagels er enkelt å lage og smaker utrolig godt. De må kokes før de stekes. Du kan koke de i en kjele med vann. Har du dampfunksjonen på ovnen din kan du bruke den. Uansett har du noe å glede deg til.

  • 1 time 30 minutter

    Pariserloffen er tilbake for fullt etter at den var veldig på 70- og 80-tallet. Loffen er luftig og spør samtidig. Passer utmerket ved siden av skalldyr, Gjerne også til supper og salater. Her er den enkle oppskriften.

  • placeholder
    5 minutter

  • 30 minutter

    Noen mener det er litt syndig med mye ost, andre at det bare er godt og på sin plass, som her. Perfekt når du vil kose deg ekstra

  • 30 minutter

    Du verden så raskt det går å lage en deilig lunsjrett eller noe til middag eller kvelds. Hvor mektig du vil ha den er opp til deg avhengig av hva du fyller de med eller hva du legger på.

  • 1 time

    Grissini er sprø brødpinner. Det har alle erfart som har besøkt restauranter med ekte italiensk mat. Du kan selvfølge kjøpe de ferdig. Langt bedre blir de hvis du lager de selv, og det er utrolig enkelt. De passer veldig godt som tilbehør til supper, gryteretter, ostefat og tapasbord.

  • 30 minutter

    En pannekake kan sjelden bli friskere enn dette. Stappfull av urter og salt fra røkt kolje gjør dette til en vårlig delikat variant av pannekaken

  • 1 time

    Ciabatta er godt med pålegg til lunch og fint å ha med på piknik. Varier fyllet med oliven, soltørkede tomater, ost, nøtter eller krydder.

  • 30 minutter

    Disse pannekakene kan du ha til frokost, lunsj og middag.Så deilig smaker de. Server med lønnesirup og syltetøy.Salt pålegg kan du også bruke.

  • 45 minutter

    Genialt enkelt, raskt å lage og svært velsmakende både for store og små.

  • 1 time 20 minutter

    Tebirks er et bakverk du fint lager hjemme selv.

  • 45 minutter

    Crêpes eller pannekaker er fint å ha på lur til koldtbord, lunsj eller kveldskos. Alt kan forberedes i god tid, bare vent med gratineringen.

  • 15 minutter

    Du kan kjøpe en halvstekt ciabatta eller du kan bake ciabattaene selv. Du fyller den med BLT-ingredienser - bacon, lettuce, tomato - og litt til.

  • 1 time

    Ciabatta med surdeig gir en ekstra saftig og holdbar brødbakst. Til suppe eller andre varmretter samt til blings og sandwich med pålegg.

  • 2 timer 20 minutter

    Bak et olivenbrød som smaker perfekt som følge til mange retter. I dette brødet har vi tilsatt soltørkede tomater og krydderurter. Det gir en helt spesiell smak.

Forsiden akkurat nå
Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken