Du kan selvfølgelig kjøpe ferdige tortillas, men de du lager selv på 15 minutter smaker mye bedre.
Du kan selvfølgelig kjøpe ferdige tortillas, men de du lager selv på 15 minutter smaker mye bedre.
Focaccia passer til alt, enten som tilbehør til en pastarett, til grilling eller ved siden av en god salat.
Grissini er sprø brødpinner. Det har alle erfart som har besøkt restauranter med ekte italiensk mat. Du kan selvfølge kjøpe de ferdig. Langt bedre blir de hvis du lager de selv, og det er utrolig enkelt. De passer veldig godt som tilbehør til supper, gryteretter, ostefat og tapasbord.
Selvfølgelig kan du kjøpe halvstekte baguetter. Men de du selv lager ved å følge vår oppskrift smaker langt bedre.
Havrevafler med kesam og friske bær er noe alle vil glede seg til både til frokost og som dessert.
Disse havrekjeksene smaker kjempegodt med smør og geitost både til frokost og til kaffekosen. Enkle å lage er de også.
Disse havreflettene kan spises slik som de er eller du kan dele dem i to og spise dem med pålegg, eksempel til matpakka eller som nistemat til turen.
Disse hasselnøttpannekakene med eggedosis og sitronfyll kommer du til å elske. Det gjør de som får gleden av å spise de sammen med deg også.
Her er oppskriften på skikkelig hjemmelagde hamburgerbrød slik Hellstrøm vil at de skal lages og ikke minst smake.
Denne retten vil trigge den søte gane. Perfekt etter en søndagstur eller bare når du selv føler du fortjener det.
Gulrotrundstykker passer fint i matpakken eller som turmat. De er attpå til også sunne ved siden av de smaker fortreffelig.
Dette er pannekaker litt utenom det vanlige. De er grønne og fylt med grønnsaker som skal wokes. Vi lover deg en solid smaksopplevelse. Følg den enkle oppskriften.
Skal du bake boller kan du begynne med denne enkle oppskriften og så legge til det du liker best. Kanskje skal du ha i rosiner eller dele dem å legge pisket krem mellom.
Bak et grovt superbrød som alle vil like enten til matpakken eller som følge til hovedretten på middagsbordet.
Prøv denne varianten av vafler. Litt grovere enn det du kanskje er vant til, men du verden så gode. Også med pålegg på.