Imponer gjestene dine med denne nydelige dessert som du lager på under 15 minutter.
Imponer gjestene dine med denne nydelige dessert som du lager på under 15 minutter.
Vaniljesaus er et naturlig tilbehør til desserter med bær, blåbærpai, bakte epler, sjokoladepudding eller gelé.
Når alles favorittsjokolade er på ingredienslisten, er det en fest å bake.
Denne kaken er inspirert av den franske klassikeren flan pâtissier, litt forenklet, men du verden så god.
Fragilité er en myk marengsterte som sammen med blåbær- og bringebærmousse blir en uimotståelig sommerfavoritt.
Det som gjør denne franske terten så smakfull er karamelliseringen. Du kan følge samme oppskrift for de fleste frukttyper, også de du måtte ha i fryseren som rabarbra.
I denne oppskriften er det karamell og ikke syltetøy som lager den glaserte spør overflaten.
Denne oppskriften på den eksklusive franske sjokoladekaken gir deg noe ekstra godt. Saftig, med en herlig smak av mørk sjokolade.
Lag brente mandler slik franskmennene gjør det. Med honning og salt blir de til snacks som få klarer å holde fingrene unna.
Lag en veldig god ostekake med fromasj av Cottage Cheese og kirsebæryoghurt. Den sprø kjeksbunnen med kokos gir ostekaken en spennende smak og god smak.
En frisk og deilig is der sitrus og kardemomme spiller hoved rollen. Du skal pynte med appelsin og sjokoladesaus.
Her er godtbiter for hele familien og som garantert vil også gjester på besøk. Søte og friske med litt syre fra appelsinene. Følg den enkle oppskriften.
Oppskriften er en super måte å bli kvitt halve oster som er blitt dyttet bakerst kjøleskapet. Friteringen gir dem nytt liv.
Prøv deg på friterte bananer som en lett dessert eller til helgekosen. Med en kule med is, gjør det smaken komplett.
Til denne oppskriften kan du bruke enten hylleblomster eller mjødurt. Begge byr på mye aroma og smaksintensitet.
Dette er en lekkerbisken for alle som elsker frityrstekt banan og is. Fort gjort å lage og går like fort ned.
Fromasj eller mousse som det gjerne kalles i dag, er et populært element i kaker. Den luftige munnfølelsen er en av suksessfaktorene. Det er appelsinsmaken som preger denne kaken.