Salt, søtt, myk og sprøtt. Det er vinneroppskriften på denne desserten som blir ekstra godt med norske epler.
Salt, søtt, myk og sprøtt. Det er vinneroppskriften på denne desserten som blir ekstra godt med norske epler.
Disse eplemuffinsene smaker herlig. Det du legger på toppen er avgjørende. Det kan du lage med de fleste frokostblandinger av det sprø slaget,
Alle elsker muffins. I denne oppskriften har vi blandet inn eple og det kommer du til å like.
Lag en eplepizza som er en variant av eplekake. Den skal bakes i langpanne og nytes lun med vaniljeis.
Eplekake er alles favoritt, og denne er raskere å lage enn mange andre. Og den smaker himmelsk.
Har du ikke racletteutstyr, fortvil ikke. For retten kan lages i stekepanne og i ildfaste former som du setter under grillelementet i ovnen.
En enkel, men likefull smakfull terte som du kan lage i flere etapper. Følg oppskriften og du blir overbevist.
De norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker som i denne epleterten med vaniljekrem.
Brødpudding i festdrakt er smaksatt med sitron og bringebær, og fylt med vaniljekrem.
Sommersmaken er sikret for denne festkaken med rabarbrasyltetøy, bringebærmousse og en fluffy marengssmørkrem.
Myk kakebunn med julekrydder og hvit sjokolademousse mellom lagene gir en fin kontrast til de sprø peppernøttene.
Rullekaker går så kjapt å lage. Med all den deilige pynten på toppen blir den en slager.