Denne franske klassikeren lages alltid søt og fylt med frukt. Nå som fruktsesongen er dominert av appelsin, er det et lett valg.
Appelsincurd er et søtt og syrlig alternativ til vanlig marmelade. Du kan bruke det både på brød og kjeks, i tillegg til deilige kakekremer.
Britene lager eplekake på litt annen måte enn vi gjør her hjemme. Eplepai har tertedeig i bunnen og et lokk av den samme på toppen. Men eplepai kan også serveres med lettpisket krem eller iskrem.
Slik får gammelt brød nytt liv med Arme riddere. Enkel dessert og veldig godt.
I denne oppskriften er avocadoen ikke mer framtredende enn at den passerer hos selv den mest konservative som insisterer på vanilje som eneste akseptable smakstilsetning.
Elsker du ikke kokos allerede vil du gjøre det etter å ha smakt denne kokospaien.
Denne kaken som er veldig populær i Canada og USA er både søt og fet, men også veldig god.
Selv om denne oppskriften tar litt tid å fullføre, belønnes du med de lekreste sitronterter som også er holdbare.
Bakt havregrøt er en veldig populær rett som kan spises som frokost eller til kaffen.
Bakt camembert er kosemat som skal nytes med senkede skuldre og fulle glass.
Ikke nok med at ostekaken er bakt og serveres med jordbær- og pernodsaus, den har også en ekstra ostetopping.