En frisk og deilig is der sitrus og kardemomme spiller hoved rollen. Du skal pynte med appelsin og sjokoladesaus.
En frisk og deilig is der sitrus og kardemomme spiller hoved rollen. Du skal pynte med appelsin og sjokoladesaus.
Dette er en nydelig kremkake med smak av kirsebær, mascarpone og mørk sjokolade. Vaniljefrø og revet sitronskall i sukkerbrødene gjør kakebunnen ekstra god.
Nesten alle amerikanere elsker disse kakebitene med det merkelige navnet. Prøv oppskriften så blir du overbevist også.
Caneles er vanedannende godt og er kjent for sitt opphav i Bordeaux. Inne i er de kremete og myke. Utenpå er du brune og blanke, Vi har gitt dem ekstra smak av jul.
Brente mandler lager du til jul. Server de som konfekt eller pynt på kaker.
Det er utrolig hvor raskt vi mister lysten på julekaker. Derfor kan du gi dem nytt liv i form av crumble som sammen med bær fra fryseren blir til en herlig lettlaget dessert.
Bruker du speltmel i bringebærkaken blir den nesten sunn, og toppet med pinjekjerner og sjokolade blir den ekstra god.
En mandelbunn er rett og slett genial, for med en slik kan du trylle fram de lekreste smakskomposisjoner. Smeltet sjokolade, syltetøy blandet med krem, ja sågar sjokoladepålegg eller Hapå smaker godt på toppen.
Med kremfløte, kremost og en pakke havrekjeks, har du også dessert. På toppen legger du frukt. Den velger du utfra smak eller det du måtte ha heimen.
Fryste bær og frukter er topp å ha for hånden når gradestokken kryper over det vi opplever som komfortsonen her til lands. For med disse kan du trylle fram de lekreste forfriskninger på et øyeblikk.
Solbær i kake bidrar til å gjøre den ekstra saftig og ikke minst frisk. I denne oppskriften er det også gresk yoghurt som bidrar i samme retning. Hvis du vil ha en rundere smak kan du godt bruke lettrømme i stedet.
Eplekake er også den ultimate løsningen for epler som får rynker i for tidlig alder. Denne kaken er utrolig god og serveres oss av Thorbjørnrud Hotell.
Dette er brownies med noe ekstra. Nemlig med karameller og marshmallows. Følg den enkle oppskriften.
Med deilige hasselnøtter og fyldig zabaglione ved siden av blir denne kaken helt fantastisk. Her er oppskriften.
Alle elsker brownie og alle elsker ostekake. Med denne oppskriften får du begge deler. Her er oppskriften mange vil dele med deg.
Den eneste faren med denne kaken er at den får bein å gå på. En langpanne holder ikke lenge. Men om du stæsjer den slik kokken bak oppskriften, Espen Ramnestvedt gjør kan det holde.
Hva smaker vel bedre enn karamellpudding til dessert? Denne oppskriften forteller deg alt som må til for å lykkes. Og det er ikke så veldig mye.