Panna cotta betyr kokt fløte og er en italiensk klassiker. Desserten er lett å tilberede og smaker veldig godt. Tradisjonelt serveres den med friske frukter, men vi har i stedet pyntet med kokos.
Panna cotta betyr kokt fløte og er en italiensk klassiker. Desserten er lett å tilberede og smaker veldig godt. Tradisjonelt serveres den med friske frukter, men vi har i stedet pyntet med kokos.
For å lage hjerteformede brownies henter du pepperkakeformene ut av skapet.
Rugbrødlagkake er en saftig og smakfull kake med friske bær, silkemyk ostekrem og grov kakebunn. De grove rugbrødsmulene i bunnen gjør kaken litt sunnere.
En nydelig kake som skjæres i små stykker siden den er ganske så mektig.
Crème Brûlée, en ekte fransk dessert, kan du lage dagen før. Da trenger du kun å ha brunt sukker på og karamelisere det i ovnen under grillen eller bruke en skibrenner.
Crema catalana er en tradisjonell, spansk dessert fra Catalonia, som lages av melk, eggeplommer og sukker. Den skal være forløperen til crème brûlée.
En av de enkleste dessertene du kan lage er Panna cotta er. Smak av karamell, ananas og granateple vil de mest kresne la seg begeistre.
Panna cotta er en klassisk italiensk fløtepudding. Denne er tilsatt verdens dyreste krydder, nemlig safran. Ganske så eksklusivt og deilig.
Hvis du ikke har ferske multer, men i fryseren kan du lage iskaken med de deilige bærene hele året. Den får deilig sprø bunn, en fløyelsmyk iskrem.
Riskrem med rød saus er en klassiker som hele familien liker. Enkel å lage og smaker godt etter enhver middagsrett.
På 15 minutter lager du denne deilige riskremen med kirsebærsaus. Vi lover at alle kommer til å elske den.
Bunnen er laget av kakerester. Bedre unnskyldning kan du ikke få for å lage og nyte denne festen av en ostekake.
Ukens kake er bokstavelig talt spritet opp, men den smaker veldig godt uten den ekstra ingrediensen. Oppskriften må prøves.
Med en liten kvern eller hurtigmikser lager du din egen knallgode marsipan i løpet av få minutter.
Bak en deilige kake med safran som vil vekke oppmerksomhet på bordet. Og ikke minst smaker herlig. Følg oppskriften og du kan servere.
Safrangule pærer er en herlig dessert. Du kan legge de i et glass med skrulokk så har du en fin gave å ha med deg når du skal på besøk. Følg den enkle oppskriften.
Sarah Bernhardt-kaker kommer i mange versjoner; noen bruker kransekakemasse som bunn, mens andre bruker skåldete mandler, altså marsipan.
Et lunt stykke eplekake er definitivt et høydepunkt. Bak flere og putt i fryseren.
Dette er et søtt-syrlig og deilig alternativ til marmelade. Lemon curd, eller sitronsmør, er deilig både som pålegg og som fyll i kaker.
Karamellpudding er en perfekt dessert. Denne festpyntete utgaven vil garantert gjøre deg og dine gjester begeistret. Med andre ord en ekte festdessert.
Karameller er slett ikke vanskelig å lage selv. Her får du den enkle oppskriften og noe å suge på hele jula eller når du er sugen på noe søtt.