Dessert og kaker

oppskrifter.webp
  • 30 minutter

    Sjokolademousse er slett ikke så vanskelig å lage som mange tror. Men for et perfekt resultat er det en del ting på passe på. Vi forteller deg hva.

  • 40 minutter

    En enkel, men likefull smakfull terte som du kan lage i flere etapper. Følg oppskriften og du blir overbevist.

  • 1 time 10 minutter

    Har du laget en eplekake opp ned? Kanskje ikke, men denne må du prøve. Følg oppskriften og den kommer rett opp.

  • 3 timer

    Hjemmelaget jordbæriskrem er veldig lett å lykkes med.

  • 4 timer

    En deilig iskremlignende dessert med snøfrisk og selvfølgelig skal du servere bringebærsaus til.

  • 1 time

    Slik har du ikke smakt fyrstekaken før? I sa fall bør du absolutt prøve. Den smaker herlig.

  • 50 minutter

    Lag en kake alle vil like med rabarbra, et deilig lokk og med en saus som gjør susen.

  • 30 minutter

    Når du lager ekte eggekrem, får du fløyelsmyk og fyldig smak. Den passer veldig godt til frisk frukt og bær.

  • 1 time 30 minutter

    En deilig pai med frisk rabarbra og deilig vaniljekrem. Paien kan du serveres både som dessert og som kake.

  • 30 minutter

    Alle elsker iskrem som avslutning på måltidet. Men dert smaker alltid litt ekstra med hjemmelaget. Og har du ikke iskremmaskin, er parfait tingen hindring.

  • 30 minutter

    Slik får gammelt brød nytt liv med Arme riddere. Enkel dessert og veldig godt.

  • 25 minutter

    Her har du grunnoppskriften på brownies som mange mener er verdens beste, seige og mørke sjokoladekake. Server dem med friske bær til kaffen,

  • 15 minutter

    Romkremog er utmerket følge til frisk eller hermetisk frukt. Romkrem kan også serveres til eplekake eller på en Pavlova med frukt og bær.

  • 1 time

    En lekker ostekake med enten årets friske jordbær og rabarbra eller det du har i fryseren.

  • 1 time

    Revne gulrøtter gjør kaken ekstra saftig. Med ingredienser som du finner i denne oppskriften blir den garantert en suksess du vil gjenta.

  • 30 minutter

    Sjokoladefondant i appelsinskall er den perfekte turdesserten. Saftig, søt, og smakfull. Her er oppskriften.

  • 1 time 30 minutter

    Kanskje den beste påskekaken du kan lage. Appelsin-smørkrem toppet med biter av Kvikklunsj og sjokoladeegg.

  • 30 minutter

    Hjemmelagde marshmallows er ekstra stas å kunne by på.

  • 30 minutter

    Disse energibarene gir deg en umiddelbar herlig energiboost. I tillegg er de raske og enkle å lage.

  • 45 minutter

    Når alles favorittsjokolade er på ingredienslisten, er det en fest å bake.

  • 15 minutter

    Bakt camembert er kosemat som skal nytes med senkede skuldre og fulle glass. 

Forsiden akkurat nå
Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking lørdager kl. 14.30 i Oslo

Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken