Lag cookies på bare 30 minutter slik du aldri har smakt de før. Bare følg vår enkle oppskrift så kan du servere alle eller kose deg alene.
Hva med denne oppskriften på ostekake? Tyttebærene gir en syrlig og frisk smak til ostekremen. Og fargen er jo helt fantastisk.
Den syrlige og intense solbærsmaken matcher den luftige ostekremen veldig godt. Men liker du ikke solbær, er det fullt mulig å velge en annen saft - av blåbær, bringebær, rips eller kanskje rabarbra.
Rosettbakkels er tynnere og sprøere enn smultringer, og oppleves litt lettere. Et lett dryss av melis gjør dem ekstra tiltrekkende.
Det er faktisk ingen grunn til å kjøpe sjokoladecookies i butikken, for dine hjemmelagde overgår de fleste. Og det selv om oppskriften er så enkel som her. Hvis du har lyst å leke litt, kan du legge til litt krydder eller tilsette nøtter.
Denne solbærkaken må du bake. Den er enkel å få til. Solbærene gir en fyldig og frisk smak. Her er oppskriften.
Bakt ostekake er veldig godt. Denne oppskriften har en rømme- og vaniljetopping som gir en fin syrlig smak. Bærsausen løfter kaken ytterligere.
Prøv en svensk variant på sjokoladekake - den er laget med kakaopulver. Her er oppskriften.
Rødvinen gjør denne kaken ekstra saftig og ikke minst gir den en mørk rød farge. Siden kaken steker i en time, er det ingen sjanse for at det er alkohol igjen.
Ikke tvil om at eplekake er en av nordmenns favoritter. Her får du oppskriften som garantert blir vellykket. Rask å lage er den også.