Muffins med påskepynt i mange farger. Her får du oppskriften. Og resultatet smaker deilig og pynter flott på bordet.
Non Stop er godt. Når de blir til påskepastiller blir de enda bedre. Lag mange. De blir fort spist opp.
En langpannekake er du kanskje aldri forsøkt deg. Det bør du og spesielt i forbindelse med påske. Følger du oppskriften blir alle i påskesteming. Det blir mer enn nok til alle.
Denne rullekaken skiller seg fra andre rullekaker ved at den kun har eggehviter i bunnen, og med mandelmel blir smaken nesten som en marengs med lett krønsj.
Modne pærer er perfekt i en kake som denne. Resultatet er en supersaftig og holdbar kake.
Pærekake med rosmarin – en glutenfri kake som har det lilla ekstra. Mandel, brun farin, kardemomme, sitron, rosmarin, pistasj og pærer.
Arme riddere har mange navn avhengig av språk. Felles for alle er at det smaker godt og at det er en fin måte å bruke opp tørr loff eller boller på.
En fargerik kake med tilsvarene deilig fyll.
Rabarbra og jordbær er en fantastisk kombinasjon, og sammen med den milde lakrissmaken i Pernodisen har du den perfekte avslutningen på sommerkvelden….
En lekker ostekake med enten årets friske jordbær og rabarbra eller det du har i fryseren.
Rabarbra- og kokosdessert er en lettlaget dessert som du kan lage til alle anledninger. Blandingen av rabarbra og kokos gir en herlig smak av sommer.
Denne moussen smaker herlig og det sørger rabarbraen for. Enkel å lage hvis du følger vår oppskrift.
Rabarbra og ingefær er en spennende smakskombinasjon som gjør seg godt i muffins.
En deilig pai med frisk rabarbra og deilig vaniljekrem. Paien kan du serveres både som dessert og som kake.