Rocky Road er så amerikansk som en kake kan bli. Denne oppskriften lages i langpanne og deles opp i små munnfuller.
Rocky Road er så amerikansk som en kake kan bli. Denne oppskriften lages i langpanne og deles opp i små munnfuller.
Den er ikke så barnslig som den ser ut til. Derimot saftig og mektig. Men ikke mer enn at du klarer et stykke til.
Lag din egen Rocky Road-favoritt med peanøtter, Dumle, marshmallows og påskeegg av sjokolade.
Aprikosmarmeladen gir en ekstra god finish til denne epleterten som kan lages som porsjoner eller en stor kake.
Romkake med jordbærlokk. Det er mange som gifter seg i løpet av året. Og du har kanskje lovet å bake en kake til den store dagen, Her har du oppskriften.
Rosettbakkels er tynnere og sprøere enn smultringer, og oppleves litt lettere. Et lett dryss av melis gjør dem ekstra tiltrekkende.
Rugbrødlagkake er en saftig og smakfull kake med friske bær, silkemyk ostekrem og grov kakebunn. De grove rugbrødsmulene i bunnen gjør kaken litt sunnere.
Rullekake med jordbærmousse og lavendelsukker er enkel å lage og er klassiker til kaffen.
Rullekake er skikkelig retro, og du vil bli forundret over hvor enkelt og raskt den er å lage. Den må ikke ha bringebærsyltetøy som fyll. Prøv med espresso.
Denne oppskriften kombinerer rullekake med ekstra god smørkrem og sesongens bær.
Denne kaken er veldig rask å lage. Og ikke minst frisk og sommerlig i smaken.
Råkrem er herlig tykk eggedosis blandet med pisket kremfløte. Passer perfekt som dessert sammen med fersk eller bakt frukt eller gelé. Tilslørte bondepiker kan også lages av råkrem.
Det er ingen kunst å lage en deilig marsipankake. Under den røde marsipanen som får kaken til å se ut som en bowlingkule, skjuler det seg myk vaniljekrem og saftig kakebunn.
Den eneste faren med denne kaken er at den får bein å gå på. En langpanne holder ikke lenge. Men om du stæsjer den slik kokken bak oppskriften, Espen Ramnestvedt gjør kan det holde.
Disse må du lage. S’mores består av to kjeks, en sjokoladebit og en nygrillet marshmallow som smelter sjokoladen. Ingen klarer å si nei til en til.
Sabayonne eller fransk eggedosis er en klassisk dessertsaus. Den passer godt til oppskåren frisk frukt som i denne oppskriften.