Dessert og kaker

oppskrifter.webp
  • 20 minutter

    En virkelig deilig fruktsalat litt utenom den tradisjonelle. Du bruker litt lengre tid, men det får du til de grader igjen for.

  • 40 minutter

    Smak av timian og basilikum setter en ekstra spisse på denne høyt elskede kombinasjonen.

  • placeholder
    40 minutter

  • placeholder
    10 minutter

  • placeholder
    15 minutter

    Sopp og nøtter er en deilig kombinasjon som blir til en tilsvarende god dessert. Passer perfekt etter at du har spist vilt.

  • 30 minutter

    Pærer kokt i rødvin og krydder er ikke ukjent. Her bruker vi safran og det gjør det hele langt mer spennende.

  • 15 minutter

    Dette er en lekkerbisken for alle som elsker frityrstekt banan og is. Fort gjort å lage og går like fort ned.

  • 40 minutter

    Slik lager du en enkelt en av våre mest populære kaker. Bare følg oppskriften så blir det suksess.

  • placeholder
    1 time 30 minutter

  • placeholder
    1 time 30 minutter

  • 50 minutter

    Lag en kake som vil begeistre gjestene dine. Konfektkake i langpanne er enkel å lage og smaker herlig.

  • 30 minutter

    Det er faktisk ingen grunn til å kjøpe sjokoladecookies i butikken, for dine hjemmelagde overgår de fleste. Og det selv om oppskriften er så enkel som her. Hvis du har lyst å leke litt, kan du legge til litt krydder eller tilsette nøtter.

  • 45 minutter

    Det som gjør denne franske terten så smakfull er karamelliseringen. Du kan følge samme oppskrift for de fleste frukttyper, også de du måtte ha i fryseren som rabarbra.

  • placeholder
  • 1 time

    Det er nesten ikke den frukt som fungerer i denne paioppskriften. Tykk deilig vaniljekrem og sprø paibunn tar imot det meste av søt og/eller syrlig frukt.

  • 1 time

    Bærkake i liten langpanne er en lekkerbisken du må unne deg og vennene dine. Her har du oppskriften på en garantert suksess.

  • 1 time

    Norske plommer er fantastisk gode, men ferskvare. Og når de mister litt av spensten skal du bruke dem i en kake som denne.

  • 40 minutter

    Skal du lage sjokoladekake skal du lage denne. Den skal toppes med glasur og knust Daim. Garantert din nye favoritt, særlig siden den er uhyre lett å lage.

  • placeholder
  • 50 minutter

    Bakt ostekake er veldig godt. Denne oppskriften har en rømme- og vaniljetopping som gir en fin syrlig smak. Bærsausen løfter kaken ytterligere.

Forsiden akkurat nå
De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken