Er det ikke jordbærsesong kan du kjøpe frosne. Denne kaken er lett å lage og god som få.
Er det ikke jordbærsesong kan du kjøpe frosne. Denne kaken er lett å lage og god som få.
En drøy påstand kanskje, men en av våre lesere som har komponert oppskriften mener det.
Dette er slik mormor laget tropisk aroma. En deilig sjokoladekake som får minnene på glid.
Den syrlige og intense solbærsmaken matcher den luftige ostekremen veldig godt. Men liker du ikke solbær, er det fullt mulig å velge en annen saft - av blåbær, bringebær, rips eller kanskje rabarbra.
Det er ikke mye som smaker så godt som en skikkelig god ostekake. Blandingen av søt eller syrlig ostekrem er en uimotståelig kombinasjon.
Denne kaken vil du bake flere ganger. Følg den enkle oppskriften og du kan servere i løpet av en liten time. Kaken er veldig holdbar i kjøleskapet.
Prøv en svensk variant på sjokoladekake - den er laget med kakaopulver. Her er oppskriften.
Ikke tvil om at eplekake er en av nordmenns favoritter. Her får du oppskriften som garantert blir vellykket. Rask å lage er den også.
Rødvinen gjør denne kaken ekstra saftig og ikke minst gir den en mørk rød farge. Siden kaken steker i en time, er det ingen sjanse for at det er alkohol igjen.
Deilig sprø småkaker som du og dine garantert kommer til å knaske på. Følg den enkle oppskriften.
Har du overmodne bananer skal du bruke dem til å bake en kake. Litt kokesjokolade og valnøtter er alt som skal til for å gi kaken det lille ekstra.
Trollkrem lages oftest med tyttebær men kan også lages med blåbær.
Rips og vaniljesaus er den ultimate sommerdesserten. Men perfekt midtvinters med rips fra fryseren.
Safrangule pærer er en herlig dessert. Du kan legge de i et glass med skrulokk så har du en fin gave å ha med deg når du skal på besøk. Følg den enkle oppskriften.
Denne sjokolademoussen klarer alle å lage. Dessuten er den rask å tilberede.