Slik gr du nytt liv til litt modne epler.
Hastverk er nødvendigvis slett ikke være lastverk. Denne superraske sjokoladekaken er et godt bevis.
Lag en kake alle vil like med rabarbra, et deilig lokk og med en saus som gjør susen.
Muffins eller cupcakes er det det samme eller? Her du en oppskrift på sistnevnte som passer utmerket til påske.
En langpannekake er du kanskje aldri forsøkt deg. Det bør du og spesielt i forbindelse med påske. Følger du oppskriften blir alle i påskesteming. Det blir mer enn nok til alle.
Tykk og god yoghurtkrem eller yoghurtiskrem er valget du får her. Vi lover at det blir like godt uansett med jordbær på.
Denne rullekaken skiller seg fra andre rullekaker ved at den kun har eggehviter i bunnen, og med mandelmel blir smaken nesten som en marengs med lett krønsj.
Eplekake elsker vi alle. Denne oppskriften er lett å følge og smaken suveren.
I denne moussekaken er det brukt en teknikk som heter italiensk marengs for maksimal luftighet. Smaken er det blåbærene som bidrar med.
Kombinasjonen av de to favorittkakene brownie og cookies er selvsagt ingen klassiker. Men du verden så godt.
Det er matcha-te-pulver som gir den lysegrønne fargen til denne deilige kaken, og som samtidig bidrar med særpreg. Sjokoladeglasuren med sjokolade smaker herlig på.
Her er det bananer, sjokolade og nøtter som gir deg en kake du garantert vil bake flere ganger.
Kaken er i utgangspunktet holdbar, men får garantert fart på seg når den kommer på bordet sammen med iskald melk eller kaffe.
I denne oppskriften spares det ikke på noe. Om du ikke vil ha likør i kremen kan du heller servere den ved siden av.
Denne oppskriften må du prøve: Sjokoladeostekake med kaffegelé. Men vi har noen forslag i selve oppskriften om du ikke kjører kaffelinja som eksempelvis kakao.
Varmvispet marengs - også kalt sveitsisk marengs - holder seg lenger fast enn vanlig kaldpisket fransk marengs og fungerer veldig godt til å "brennes" som i denne oppskriften. Smaken er den samme søte myke.
Denne kaken som er veldig populær i Canada og USA er både søt og fet, men også veldig god.
Bruker du speltmel i bringebærkaken blir den nesten sunn, og toppet med pinjekjerner og sjokolade blir den ekstra god.
Bruk friske bær fra butikk, egen hage, skogen eller de du har i fryseren De syrlige bærene passer veldig godt sammen med en pai fylt med sjokoladekrem.