Pærekake med rosmarin – en glutenfri kake som har det lilla ekstra. Mandel, brun farin, kardemomme, sitron, rosmarin, pistasj og pærer.
Pærekake med rosmarin – en glutenfri kake som har det lilla ekstra. Mandel, brun farin, kardemomme, sitron, rosmarin, pistasj og pærer.
Denne bakte ostekaken skiller seg ut med chevre og de posjerte pærene.
Hjemmelaget ripssaft gir både farge og smak til denne myke og luftige ostekaken.
Hjemmelaget stikkelsbærmarmelade får bein å gå på når den fyller disse kakene.
Etter et godt måltid smaker en liten porsjonspai som denne perfekt som dessert.
Bakt havregrøt er en veldig populær rett som kan spises som frokost eller til kaffen.
Denne kaken, eller pai om du vil, innbyr til sommerfest. Har du ikke friske jordbær kan du bruke fryste og bake den hele året.
Muffins blir uimotståelige med rabarbra og et crumble-lokk.
Denne oppskriften kombinerer rullekake med ekstra god smørkrem og sesongens bær.
Denne kladdekaken - også kalt mud cake - med safran, hvit sjokolade og yoghurt balanserer perfekt det syrlige og det søte og blir enda bedre med tyttebær og krem ved siden av.
En langpannekake er du kanskje aldri forsøkt deg. Det bør du og spesielt i forbindelse med påske. Følger du oppskriften blir alle i påskesteming. Det blir mer enn nok til alle.
Du kan fint lage denne deilige kaken med annen type gele, men helst ikke pulvergeleen fra butikken, den smaker litt vel kunstig.
Charlotte Russe er en verdensberømt fromasjekake som ifølge historien ble komponert i 1802 av en anerkjent, fransk kjøkkensjef ansatt ved hoffet til den russiske tsaren Alexander I. Enkel å lage og veldig dekorativ.
Tiramisu er både deilig og mektig. Med kirsebær blir den langt mer frisk i smaken. Du kan også bruke moreller eller solbær.
Du kan faktisk lage en bløtkake på 20 minutter hvis du følger denne enkle oppskriften.
Kladdkake eller mud cake - kjært barn lyder også rare navn, ekstra god blir den med bringebær.
Enn saftig honningkake blir enda mykere med smørkrem mellom lagene.
Eplekake elsker vi alle. Denne oppskriften er lett å følge og smaken suveren.