Sprø eplekake er kanskje ike det du er vant til å bake. Vi kan love deg at det ikke blir siste gangen.
Sprø eplekake er kanskje ike det du er vant til å bake. Vi kan love deg at det ikke blir siste gangen.
Den eneste faren med denne kaken er at den får bein å gå på. En langpanne holder ikke lenge. Men om du stæsjer den slik kokken bak oppskriften, Espen Ramnestvedt gjør kan det holde.
Denne plommekaken må du bake. Den er enkel å få til. Kaken smaker nydelig med litt vaniljekesam eller is til.
Bak en deilige kake med safran som vil vekke oppmerksomhet på bordet. Og ikke minst smaker herlig. Følg oppskriften og du kan servere.
Bananbrød smaker kjempegodt og er enkelt å lage. Det er dessuten en fin måte å bruke litt overmodne bananer på.
Kake til frokost eller til ettermiddagskaffen. Ja det får du forslag til her. Squashbrød passer utmerket uansett når på døgnet du har lyst på noe godt.
Bruker du speltmel i bringebærkaken blir den nesten sunn, og toppet med pinjekjerner og sjokolade blir den ekstra god.
Solbær i kake bidrar til å gjøre den ekstra saftig og ikke minst frisk. I denne oppskriften er det også gresk yoghurt som bidrar i samme retning. Hvis du vil ha en rundere smak kan du godt bruke lettrømme i stedet.
Marmorkake er kanskje den mest spennende av de klassiske formkakene - i hvert fall rent utseendemessig. Det forsterkes med en tofarget glasur eller marmorkrem.
Opp-ned plommekake med høstens plommer er herlig å servere til kaffen eller som dessert. Den smaker best lun med vaniljesaus, pisket krem eller is til.
Her er det bananer, sjokolade og nøtter som gir deg en kake du garantert vil bake flere ganger.
En munnfull av denne kokoskaken gjør at du tar en ny med en gang. Med blåbær i kakebunnen og bringebærkremen til, baker du den garantert flere ganger.
Banankake er en favoritt hos mange, og en super måte å bruke bananer som ingen vil spise.
Bakt havregrøt er en veldig populær rett som kan spises som frokost eller til kaffen.
Denne formkaken er ekstra aromatisk og ikke minst saftig og holdbar.
Denne kaken heter noen steder mannik og andre manna som betyr semulegryn på ukrainsk.
Pærekake med rosmarin – en glutenfri kake som har det lilla ekstra. Mandel, brun farin, kardemomme, sitron, rosmarin, pistasj og pærer.
Formkake får en annen betydning servert på denne måten. Har du rester av formkake, vet du hva du skal bruke den til.