En drøy påstand kanskje, men en av våre lesere som har komponert oppskriften mener det.
En drøy påstand kanskje, men en av våre lesere som har komponert oppskriften mener det.
Du behøver ikke ha egen traktor (eller være et barn) for å få lyst på denne kaken
Rødvinen gjør denne kaken ekstra saftig og ikke minst gir den en mørk rød farge. Siden kaken steker i en time, er det ingen sjanse for at det er alkohol igjen.
Denne sjokoladekaken gir deg skikkelige sommerfølelser. Så mørk den enn er, er den svært luftig og med smak av mandler og søt sitron. Den kan bakes uten mel.
Prøv en svensk variant på sjokoladekake - den er laget med kakaopulver. Her er oppskriften.
Denne kjempeenkle oppskriften på Mokkakake vil alle lykkes med. Jo bedre ingredienser, jo bedre smak får du. Det gjelder også kaffen. Så ikke bruk pulverkaffe.
Her har du oppskriften på brownies med lite sukker. Vi lover deg at de smaker vel så godt som andre.
Her har du grunnoppskriften på brownies som mange mener er verdens beste, seige og mørke sjokoladekake. Server dem med friske bær til kaffen,
Denne kaken som er kreert av den kjente kakebloggeren Ina-Janine Johnsen til en konkurranse med tema sunnere festkaker i regi av Opplysningskontoret for brød og korn.
Denne browniekaken er saftig så det holder med smak av solsikkekjerner og sultanarosiner. Du vil aldri angre hvis du prøver denne oppskriften.
Mørk sjokolade og solbær er en «match i himmelen». Med et glass portvin til skjønner alle at det er høst. Her er oppskriften.
I denne kaken har vi brukt både friske og fryste rips - heldig er den som har fryseren full av selvplukkede bær.
Alle liker sjokoladekake. Med kanelkrydrete pærer tar du kaka bokstavelig Det blir garantert en kjempesuksess.
Lettrømme gir ekstra saftig og holdbar sjokoladekake. Denne oppskriften gir en kake som kan tilpasses alle aldersgrupper og formål.
Hvem liker ikke sjokoladekake? Når du legger på bringebær kan ingen motstå den. Følg oppskriften og du blir sett på en mesterbaker.
Denne nydelige kaken med smak av After Eigth, er en perfekt avslutning på et festmåltid.