Sarah Bernhardt-kaker kommer i mange versjoner; noen bruker kransekakemasse som bunn, mens andre bruker skåldete mandler, altså marsipan.
Gresskar er utmerket i kaker, også til andre formal enn den klassiske gresskarpaien. Gresskar gjør sjokoladekaken ekstra saftig og holdbar.
Disse cookiesene signert mesterkonditor Sverre Sætre, lærte han å lage da han jobbet hos Dandelion Chocolate i San Francisco.
Denne nydelige kaken med smak av After Eigth, er en perfekt avslutning på et festmåltid.
Hvem liker ikke sjokoladekake? Når du legger på bringebær kan ingen motstå den. Følg oppskriften og du blir sett på en mesterbaker.
Lettrømme gir ekstra saftig og holdbar sjokoladekake. Denne oppskriften gir en kake som kan tilpasses alle aldersgrupper og formål.
Alle liker sjokoladekake. Med kanelkrydrete pærer tar du kaka bokstavelig Det blir garantert en kjempesuksess.
I denne kaken har vi brukt både friske og fryste rips - heldig er den som har fryseren full av selvplukkede bær.
Mørk sjokolade og solbær er en «match i himmelen». Med et glass portvin til skjønner alle at det er høst. Her er oppskriften.
Denne browniekaken er saftig så det holder med smak av solsikkekjerner og sultanarosiner. Du vil aldri angre hvis du prøver denne oppskriften.
Denne kaken som er kreert av den kjente kakebloggeren Ina-Janine Johnsen til en konkurranse med tema sunnere festkaker i regi av Opplysningskontoret for brød og korn.
Her har du grunnoppskriften på brownies som mange mener er verdens beste, seige og mørke sjokoladekake. Server dem med friske bær til kaffen,
Her har du oppskriften på brownies med lite sukker. Vi lover deg at de smaker vel så godt som andre.
Denne kjempeenkle oppskriften på Mokkakake vil alle lykkes med. Jo bedre ingredienser, jo bedre smak får du. Det gjelder også kaffen. Så ikke bruk pulverkaffe.
Prøv en svensk variant på sjokoladekake - den er laget med kakaopulver. Her er oppskriften.