Skarven kulinariske teater i Tromsø serverer disse tapasrettene. Og velvilligst delt sine syv oppskrifter med deg.
Skarven kulinariske teater i Tromsø serverer disse tapasrettene. Og velvilligst delt sine syv oppskrifter med deg.
Her får ørreten følge av einebær bacon som gir fisken som i seg selv smaker herlig, en ekstra dimensjon.
Denne retten er komponert av kjøkkensjefen på restauranten 4 Roser i Harstad.
Her er Petter Lossius. Finalist i oppskriftkonkurranse med kveite-
Inviter til et skikkelig festmåltid med denne smaksrike vrien på kveite med rekesaus, tomat og basilikum. Mer smaksrikt enn dette skal vanskelig gjøres.
Her får flyndrefileten følge av en deilig papayasaus. Den skal du lage med blant annet en halv liter med hvitvin.
Små flyndrefileter med fersk svartpepper grillet over kull med deilig tilbehør skal du servere på avispapir.
Her får makrellen følge av rabarbra. Du kommer ikke til å angre hvis du lager denne retten