San Jeok er den tradisjonelle koreanske retten der kjøtt, fisk og grønnsaker tres på spyd og grilles over grillkull.
San Jeok er den tradisjonelle koreanske retten der kjøtt, fisk og grønnsaker tres på spyd og grilles over grillkull.
Makrell kan du også servere rå, men først må den marineres med lime og andre godskaer.
Har du rester etter middagen med stekt makrell, har du et enda bedre måltid i vente, nemlig i syltet utgave. Den perfekte sommermiddag.
En spennende forberedelse av makrellen før den skal stekes eller grilles.
Når fiskeboller gratineres, blir det faktisk feststemning rundt middagsbordet.
Denne retten er så lett å lage at den også kan lages på telttur. Eller tas med på piknik, for tilbehøret lages på forhånd.
Retten klarer seg utmerket godt med bare torsk og salsa verde. Men kjører du løpet helt ut, blir du rikelig belønnet.
Du kan fint bruke den rimeligere rognkjeksrognen i disse lekre munnfullene.
Franske fiskeboller er svært luftige og delikate - de kan serveres i kraft, med saus eller i en klassisk rett som vol au vent.
Øl og dram må nesten betraktes som obligatorisk tilbehør til denne retten med mindre den serveres til frokost.
Her får ørreten besøk av ris på ekte vietnamesisk vis. Du kan glede deg.
Ca kho to tilberedes i en liten leirgryte. Den krever karamellsaus, en smakstilsetning vietnamesiske kokker har overtatt etter franskmennene og bruker i sterke retter eller i denne fiskegryten.
En lettlaget aromatisk og frisk fiskerett som metter godt.
Denne klassikeren fra Vicenza kombinerer tørrfisk med melk og ansjos.
Tørrfisk som kokes i melk og fløte er veldig typisk for Nord-Italia. Den minner også om Mantecato.
Laks i wokpanne er middag i en fei, og du lager str-fry-sausen enkelt selv.
Lag denne retten der det faste fiskekjøttet av skrei blir pakket inn i myke friskere og skarpere smaker. Det er en god match. Det blir det sikkert over middagsbordet også.
Ishavsrøyefileter trenger veldig kort varmebehandling. Det er det viktigste å passe på i denne oppskriften.
Denne retten er rett inspirert av en spansk klassiker.
En enkel oppskrift som fort blir en favoritt. Mens fisken godgjør seg i ovnen har du tid til å dekke bordet og ta ut av oppvaskmaskinen.