En riktig spennene måte å tilberede østers på og resultatet blir like spennende.
En riktig spennene måte å tilberede østers på og resultatet blir like spennende.
Dette er en blåskjellpanne for deg som elsker øl. Det skal nemlig en hel flaske til når du damper skjellene. Gled deg.
Slik har du sikkert ikke servert tacos før. Saftige stykker av kritthvit torsk med hot følge er denne oppskriftnes tacovri. Den overbeviser også den som er lei taco
Sushi er én ting, og svært godt, men når det kommer til kombinasjonen av østers og rå fisk - da skapes magi.
Bak ishavsrøya på fransk vis med dijonhollandaise, balsamicosirup og sesamsukkererter.
I Marokko og langs Middelhavet kalles fiskeboller for kefta eller kofta. De lages ofte med sardinfilet, men her hjemme kan du bruke sild, eller annen type fisk.
Denne retten frisker opp uansett årstid. Og ingrediensene finner du i alle butikker.
Denne retten kalles baccalà alla napoletana og lages med salt torsk/klippfisk, men fersk sei fungerer også utmerket.
Slik får blåskjellene en mer høstlig karakter når de får besøk av sopp.
Couscous med reker - ferske eller fryste - og lett krydring er en kombinasjon som vekker begeistring.
Denne retten passer ypperlig som en forrett eller en kveldsrett.
Gunkan Maki er enkelt å lage, og blir enda bedre med krabbe. Oppskriften er hentet fra Frida Ronges bok Nordisk Sushi
Et alternativ til sushi og sashimi, men med litt andre smaker i form av grapefrukt og hjemmelaget ponzusaus.
Tunfisk og laks er ypperlig å bruke som ceviche. Når de får følge av epler kan du trygt servere selv proffe kokker.
Ishavsrøye er en fisk som passer til mange deilige retter. Her er en oppskrift med dill og timiansaus som løfter middagen enda et hakk.
Her skal du både panere og fritere fisken og chipsen. Og du skal lage en deilig rødbetesalat.
Du må prøve denne retten med gratinert ishavsøye og gruyèresaus, ost og de andre godsakene.