Denne oppskriften er en av de mest barnevennlige som finnes. Et supert alternativ midt i uka.
Denne oppskriften er en av de mest barnevennlige som finnes. Et supert alternativ midt i uka.
Har du plukket mye sopp, er breiflabb med sopp og soppsaus, bakte rotgrønnsaker, potetpuré av Gulløye og sylta rødbeter, en fantastisk måte å utnytte soppen på.
Kan du tenke deg noen bedre enn kveite. Når du plusser på med sherry, grønnsaker og steinsopp blir det et herlig måltid.
Lag denne nydelige retten neste gang du skal invitere gjester til middag. Et godt tips er å bruke steketermometer når du steker kveiten, da blir den saftig.
Herlige kamskjell smaker ekstra godt med fenikkel og vinterens beste sitrus. Denne lekre retten kan du imponere med
Kamskjell er en av våre fremste delikatesser, de trives også med "enkelt" tilbehør som rødbeter.
Kamskjell tåler en del smak i tilbehøret som i denne oppskriften.
Med denne oppskriften er du sikret et godt inntak av både grønnsaker og fisk som torsk eller hyse.
Et lekkert fiskemåltid kan du neppe si nei takk til. Dagens variant er dessuten svært saftig og velsmakende.
Lettsaltet uer server du med potetstappe og persillesmør. En enkel rett som er fantastisk god.
Seibiff med løk er nødvendigvis ikke så traust som mange tror. Det er bare å se på denne oppskriften hvor seien får følge av blomkålkrem, syltet og sprø løk.
Du kan med helle blande torsk og stekte pølser. Synes du det høres rart ut? Gi denne oppskriften en sjanse og du vil garantert lage retten minst én eller flere ganger til.
Å lage hjemmelagde fiskekaker og annen fiskemat er lettere å lage enn du tror, og du verden så stor forskjell det er på smaken på nylaget og hjemmelagete.
Fiskeball fylt med ister eller servert med bacon og tyttebær er vanedannende skal vi tro deler av befolkningen. Prøv denne kule retroretten.
Denne spanske tapasretten smaker fortreffelig nystekt med et glass manzanilla.
Kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør er en klassiker som aldri går av moten. Her er oppskriften med hvordan du lager tilbehøret selv.
Om du ikke får tak i havabbor, kan de fleste andre fisketyper brukes i denne enkle, men velsmakende og fargerike retten.
Tortilla fylt med det du måtte ha for hånden er blitt en venn i tidsnøden. Denne kombinasjonen av torsk og hvite bønner er ekstra smaksrik og mettende.
Rødsei, eller som det også kalles gammelsaltet sei, er ikke en hvilken som helst salt fisk. Den store forskjellen og den som forklarer tilnavnet "rød" er selve tilberedningsprosessen.
Poke er Hawaiis svar på ceviche og kommer i mange kreative varianter. Faste ingredienser er likevel fersk sjømat, chilisaus, soyasaus og sesamfrø.
Med blåskjell kommer maten raskt på bordet. Hvis du damper de med litt hvitvin blir de ekstra lekre.