Laks er veldig anvendelig i mange retter. Det samme er røye og selvfølgelig ørret. Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter
Denne retten må du virkelig prøve. Garantert suksess.
Ishavsrøyefileter trenger veldig kort varmebehandling. Det er det viktigste å passe på i denne oppskriften.
Blini er perfekt til forrett, tapas eller snacks og serveres ofte med forskjellige toppinger. Den lille, salte pannekaken er perfekt med røkt laks.
En laksefilet blir til restaurantmat med enkle grep. Carpaccio er en av de beste måtene å servere laks på.
Den milde fisken og det syrlige tilbehøret, både i form av surkålen og smørsausen, er forfriskende og svært smakfull.
En lettlaget aromatisk og frisk fiskerett som metter godt.
Den søte smaken av ingefær kombinert med vårløk gjør denne retten til en fast favoritt på det kinesiske fastlandet.
En spennende rett du absolutt må prøve.
Med bare litt reker, gravlaks og yoghurt - selvsagt i tillegg til grønt som agurk, salat og eple får du her en oppskrift som er kjapp å lage.
Etter denne måten å tilberede laksen på vil du garantert ikke ha noe annet. Hjemmelaget eplepure er både syrlig og frisk og bringer også inn litt sødme i retten.
Denne retten kan du selvfølge lage hele året så sant det er tilgang på ørret. Den smaker herlig.
Sushi er én ting, og svært godt, men når det kommer til kombinasjonen av østers og rå fisk - da skapes magi.