Graskar og aubergine passer ypperlig til hummer
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
Rekecocktail er en deilig forrett. Her får du en oppskrift med dillmajones i tillegg.
Kamskjell er herlig. Med chili, hvitløk og asparges løfter du dem ytterligere. Denne oppskriften må du prøve.
Nå skal du samle venner rundt et velfylt skalldyrsfat. Garantert et høydepunkt. Dessuten er det en så utrolig enkel måte å lage fest på.
I denne oppskriften får kamskjellene følge av brokkoli, bacon og hvitløk. Lettlaget og veldig smaksrikt.
Kamskjell og asparges er fastfood av beste sort. Denne lekkerbiskenen lager du på noen få strakser.
Sjøkrepsen er ekstra godt. Norske er i en klasse for seg. Nyt denne luksusen så ofte det er mulig. Her får du oppskriften på hvordan du serverer den gratinert.
Server krabben med disse to tilbehørene og du får en ny smaksopplevelse.
Snøkrabbe er en nykommer i fiskedisken og kan bli en stor konkurrent til kongekrabbe all den tid prisen er lavere. Her får du en oppskrift på snøkrabbe naturell med tomatsalsa.
Snøkrabbe kan bli en stor konkurrent til kongekrabbe Her får du en oppskrift på snøkrabbe med urtesmør. Smøret får du også oppskriften til.
Det kan selvsagt høres råflott ut å fylle et pølsebrød med hummerkjøtt. Det er det også, men du verden så godt. Det lønner seg selvsagt å bake brødene selv.
Kamskjell tåler en del smak i tilbehøret som i denne oppskriften.
Her har Feinschmecker-kokkene lekt seg med kongekrabbe og gitt den asiatiske aromaer å bryne seg på. Noe som tilfører kongekrabben en ny horisont.
Denne luksuriøse oppskriften blander to av de deiligste sjømatrettene; skagenrøre og lobster roll. En enkel rett for dager du virkelig skal flotte deg.
Med kamskjell servert med grønn ertesuppe og asparges har du oppskriften på et gourmetmåltid som imponerer.
Lage en deilig forrett eller smårett for to med råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker.
Denne vrien med ingefær, koriander, chili og hvitløk gir kongekrabben et kick du kanskje ikke har smakt før.
Skagenrøre er en kjempegod skalldyrsalat som du skal legge på en toast. Du kan også bruke den på koldtbordet eller som en forrett med litt salat til.