Har du reker til overs etter helgen, eller noen på lur i fryseren. Eller fikk du tak i noen fra fiskedisken som du har lyst til å gjøre en litt annen vri med enn bare majones og sitron? Da skal du prøve denne oppskriften.
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
Har du reker til overs etter helgen, eller noen på lur i fryseren. Eller fikk du tak i noen fra fiskedisken som du har lyst til å gjøre en litt annen vri med enn bare majones og sitron? Da skal du prøve denne oppskriften.
En oppskrift vi har fått fra Lyngørporten. Den er absolutt verd å prøve.
Denne retten er komponert av den berømte kokken Sven Erik Renaa.
Som regel finner du kongekrabben ferdig kokt og fryst i fiskediskene, men du kan også være heldig å finne frossen, rå kongekrabbe.
Lag en herlig rett med lett skummet auberginesuppe og med frikasse med norsk kongekrabbe. Selvfølgelig skal du ha kantareller i.
Fisken kan stekes med eller uten skinn. Den kan også grilles. Smaken sitter i tilbehøret av blåskjell- og epleragu samt potet- og pancettaterrine.
Glem å bestille takeaway og lag din egen Thai Red Curry hjemme. Denne klassiske retten tar det bare 15 minutter å lage, og den gir virkelig smaksløkene noe å bryne seg på.
Denne spanske tapasretten smaker fortreffelig nystekt med et glass manzanilla.
Dette er en flott forrett, eller en deilig, rask hovedrett for to - som bare trenger godt lyst brød ved siden av.
En forrett er forutsetning for en festmeny Vi foreslår pepperristet kongekrabbe på hvitløkstoast med avokadopuré, mango og laksekaviar.
Til en festmeny trenger du en appetittvekker, også kjent som Amuse bouche. Vi foreslår råmarinerte østers med bringebær og marinert pære. Her er oppskriften.