Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
En deilig kombinasjon av våruller og krabbe og en saus som kommer til skape glede rundt border.
En herlig match mellom to av havets delikatesser. De får følge i panna av skinke og andre godsaker.
Her får scampien seg en plass i høyden, og kan skue ned på en basilikumsjø. Over seg får den deilig appelsinsaus. Alt hviler på en toast.
Kongekrabbe er manges favoritt. I denne retten får den følge av blomkålpuré.
Denne gode klassikeren går aldri av moten og ingen blir lei. En rekecocktail er en nydelig liten rett som passer godt som forrett.
Krabbe, rissalat i kald tomatsuppe går det an? Klart det gjør og det smaker himmelsk. Du må bruke litt tid, men det får du igjen for. Her er oppskriften.
Krydder og krabbe er en utmerket kombinasjon. Tilsett, tørr sennep, muskatnøtt, tørr hvitvin, paprikapulver og sett formen i ovnen.
Flambering av scampien fremhever enda flere smaker som den har å by på.
Det som er spennende med blåskjell er at du kan lage mange forskjellige smaksvarianter basert på en grunnoppskrift. I denne oppskriften tilsettes øl, noe som gir en fyldig smak.
Krabbe selges som regel ferdig kokt, men flere steder er den også å få i levende tilstand. Det gir alltid litt ekstra feststemning når krabbene er selvkokte.
Legg ferske kamskjell på grillen og server med den deilige puréen vi anbefaler.
Hummer smaker fantastisk. Når du plusser på med currypaste blir retten utrolig god.