Når torsken er på sitt beste, trenger den ikke så mye mer enn denne urtesausen ved siden av.
Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter med torsk
Når torsken er på sitt beste, trenger den ikke så mye mer enn denne urtesausen ved siden av.
Lag denne retten der det faste fiskekjøttet av skrei blir pakket inn i myke friskere og skarpere smaker. Det er en god match. Det blir det sikkert over middagsbordet også.
Med sprøtt dekke av urter og hvitløk blir torskemiddagen uvanlig vellykket
Panert torsk kan fint serveres som et smørbrød eller burger. Rekesalat med et kick av sriracha setter fart på smaksløkene.
Merluza en salsa verde heter denne retten på originalspråket som er spansk.
Torsk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.
For mange er torsk toppen av lykke, og det er ikke rart når du får den servert slik som her med søtpotetpuré og asparges.
Her skal du pakke stykker av torsken inn i Parma-skinke. Og ved siden av skal du servere byggotto. Du finner alt i oppskriften.
Du kan fint bruke den rimeligere rognkjeksrognen i disse lekre munnfullene.
Fisk «xian» betyr fersk fisk som får beholde dens opprinnelige smak. Det er kun lov til å bruke noen få krydder eller smakstilsetninger.
På samme måte som flesk og duppe er innlandets hverdagskost, er torsk med flesk og poteter, kystfolkets. Denne oppgraderte utgaven er så god at den kan serveres som enten hovedrett, smårett eller forrett.
Utrolig enkel og kjapp middagsmat. Torskefilet og hardkokte egg er en velsmakende kombinasjon sammen med purre og tomat.