Denne oppskriften er hentet fra boken Matgleder fra mitt husmannskjøkken utgitt av Aschehoug Forlag. Forfatter: Kari Finngaard
Frityrstekte boller av ris og oliven er perfekt snacks. Denne retten må du prøve.
Dette smaker herlig. Hvor sterk du vil ha den avgjør du med mengden hvitløk og chili
En deilig potetrett som du kan nyte alene. Det er ikke vanskelig å doble den slik at flere får nyte. Kjapt å lage er den også.
Denne enkle retten smaker kjempegodt. Dessuten er den veldig rask å lage.
Albondigas er en del av spansk tapas. Det er rett og slett små runde kjøttboller.
Patatas bravas, ofte kalt ildfulle poteter, er en av de mest tradisjonelle spanske tapasrettene. Det er bakte småpoteter som serveres med en sterk tomatsaus eller aioli.
Reker med chili, hvitløk og koriander er en herlig smakskombinasjon du må prøve.
Zarzuela heter denne retten på spansk. Den inneholder både fisk og skalldyr og spises med ris til.
Denne retten kan brukes både som forrett og som smårett/hovedrett.
En deilig forrett der kveita hviler på en seng av ratatouille