Skal du lage spansk omelett må du gjøre jobben helt etter oppskriften. For i Spania er omelett seriøse greier. Bare følg oppskriften.
Blomkål sammen med hvitsaus og reker gir deg et lett måltid på få minutter. Det kan du nyte hele året.
Rømmegrøt og spekemat det er skikkelig tradisjonsmat. Om du ikke spiser det hver er uke, er feitetirsdag, 17. mai, Olsok og Sankthansaften veldig gode anledninger.
Velegnet tilbehør til spekemat eller kaldt kjøtt eventuelt sammen med stekt kylling. Kan også serveres som forrett.
En morsom måte å servere en velsmakende kyllingsalat som også består av masse gode grønnsaker og urter.
Denne retten med fransk bondeomelett er ikke bare en genial måte å utnytte rester på. Den er superenkel å lage.
Denne oppskriften har en smaksforsterker som heter ansjos som kler potetene og hvitløken veldig godt.
Pai med ekstra mange egg, smaker like fortreffelig til middag som til kvelds.
Røkelaks og røsti er en kombinasjon du må prøve. Du serverer etter 30 minutter. Alle rundt bordet tror du har brukt en evighet på å servere noe så deilig.
Souffle eller suffle er en lekker munnfull som kan lages med mange typer fyll - også bare grønnsaker som her.