Når potet får følge av ost og løk/hvitløk samt ost, blir det fest. Så enkelt og så godt
Når potet får følge av ost og løk/hvitløk samt ost, blir det fest. Så enkelt og så godt
Kombinasjonen av potet, bacon og ost rykende varm fra ovnen er uimotståelig i den kalde årstiden.
Den lette røyksmaken og den fruktige smaken fra sherryfatene som Benriach er modnet i, er en perfekt smaksforsterker til Mont d'Or.
Italienerne er geniale når det kommer til å forvandle gammelt brød til en delikatesse, her med caciocavallo-ost, pære og knust peperoncini.
Denne kombinasjonen er direkte uimotståelig. Comfort-food med stor C.
Denne tyrkiske frokost-/brunsjretten gir en kicktart på dagen.
Denne oppskriften på den franske klassikeren (Toulouse-utgaven) er hentet fra kokeboken Cuisine Francaise av 1971.
Å salte eggeplommer er en kinesisk tradisjon som kan brukes i mange også europeiske retter, de tåler fint en måned i en tett boks i kjøleskapet.