En lun potetsalat gjør sitt til at kaldt kjøtt eller fisk blir et helt måltid.
En lun potetsalat gjør sitt til at kaldt kjøtt eller fisk blir et helt måltid.
La røkelaksen få litt godt tilbehør på brødskiven neste gang med eggesalat.
Oppskriften på denne spanske tapasklassikeren er så autentisk som den kan bli all den tid det er den som brukes daglig på tapasspesialisten Delicatessen.
Her en oppskrift på en litt annerledes pytt i panne med litt flere ingredienser enn den tradisjonelle. Blant annet laurbærblad, koriander og chili.
Denne deilige retten er komponert av en av landets mest kjente kokker, Odd Ivar Solvold. Han byr på kantarellfrikassé med bacon og valpolicella-sirup.
Lag en kebab som virkelig smaker av skog. Du skal ha med lam og kantareller. Det gjør kebaben til noe helt annet enn det du har smakt før.
En slik eggepanne blir alltid godt mottatt. Du kan servere den som tapas eller til koldtbordet. Dryss gjerne litt parmesan på toppen.
En litt pikant vri på laksemousse som er enkel å lage og hvor du godt kan bruke rester av røkelaks.
Smått er godt heter det. Det er disse minipaiene et godt eksempel på. Fisken toppes med en pesto som du lager selv.
Grønnsaker på grillen passer veldig godt til annen grillmat.
Ved å legge havregrynene i bløt tar grøten kortere tid å lage og den blir rikere på smak. Prøv denne lekre oppskriften, med aromatiske krydder, saftig pære og knasende hasselnøtt-granola.
Dette er ukrainernes svar på rømmegrøt.
Croquetas er perfekt snack til et glass vin eller øl, og på ethvert tapasbord. De kan også serveres med aioli, brød og en salat for et fullverdig måltid.
Her er den enkle oppskriften på å lage kroketter. Du har garantert alt du trenger i skapet.
Nå er raclette, som var nittitallets middagsfavoritt, tilbake hetere enn noen gang.
Disse riskrokettene er den perfekte fingermat til musserende vin.
Skogsoppcappuccino med parmesanchips høres nok komplisert ut, men det skal du glemme. Følger du oppskriften vår er du i mål før du vet ordet av det.