Lag denne deilige retten der noen av havets beste råvarer spiller hovedrollen.
Lag denne deilige retten der noen av havets beste råvarer spiller hovedrollen.
En deilig og enkel formrett som du kan servere til det mest av stekt kjøtt.
Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Den passer også ypperlig på koldtbordet.
Traktkantarellsuppe smaker som høst. Den egner seg godt som en forrett eller en varmende kveldsrett.
Kombinasjonen av potet, bacon og ost rykende varm fra ovnen er uimotståelig i den kalde årstiden.
I denne ostepaien er det fersk spinat, soltørkede tomater og oliven. Ved siden av smaker det godt med en grønn salat.
Blomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen til en deilig grateng. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
Hjemmelagete er best selvfølgelig. Bare prøv denne oppskriften med smaksrikt tilbehør og du blir overbevist.
Disse bakte potetene med blåmuggost og og litt sterkt krydder trives godt sammen med de fleste kjøttslag. Pass på å bake ekstra mange.
Server pannekaker, eller blinis, med rømme og sort kaviar. Super som forrett eller som en liten lunsjrett.
Denne måte å serve egg på må du prøve. Får her får du følge av mye godt som garantert settes pris på.
En deilig suffle der den røykte fisken gir den et skikkelig smaksløft, men den kan også lages med bare grønnsaker.
Pai med ekstra mange egg, smaker like fortreffelig til middag som til kvelds.
Denne oppskriften på lammefilet gir deg en smaksopplevelse du ikke vil glemme. Ikke minst setter sennepspotetene og salaten sitt preg.
Resultatet kan enten bli en forrett eller en lekker mellomrett med noen av Norges fineste smaker.
Når blomkål bader i tykk og deilig ostesaus - også kjent under navnet Mornay, blir det fest i munnen.
Burger av seifilet smaker herlig. Stek dem i panne eller grill dem, og server i varme burgerbrød og med realt burgertilbehør.
Raske, velsmakende retter er deilig på travle hverdager, og gratenger er perfekte til å bruke opp rester etter tidligere middager på. Her er oppskriften på skinkegrateng
Blinis er små bokhvetepannekaker. De serveres ofte med rogn. Her med fenalår og reker i tillegg. Perfekt som tapas.