Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Den passer også ypperlig på koldtbordet.
Denne sommerlige salaten med vinaigrette er enkel å lage. Her har du oppskriften og det som skal til av behør.
I denne oppskriften får potetsalaten et friskt innslag av urter. Perfekt til tynne skiver av kokt kvalitetsskinke.
Med blåskjell til middag blir det fest. Ikke koster de mye, og er langt raskere å tilberede enn du tror. Damper du de i øl og fyller på med pølser blir det et herlig måltid.
Hjemmelagete er best selvfølgelig. Bare prøv denne oppskriften med smaksrikt tilbehør og du blir overbevist.
Har du kokte poteter fra middager tidligere i uka, har du imidlertid løsningen på middagsproblemet. Du kan lage potetsalat med kremost og spekeskinke.
Lag bakte poteter som virkelig smaker med purre, bacon, paprika og selvfølgelig hvitløksmør.
Blåmuggost er en flott ingrediens som gjør seg veldig godt i pai sammen med røkt skinke. Husk at mange av disse ostene er salte.
Kombinasjonen av egg, kapers og pepperrot gir de hverdagslige fiskekakene et skikkelig gourmetløft. Selv de beste kokker har ikke mye å stille opp med mot dette.
Du kan lage den nydeligste carpaccio med kalv hvis du følger denne enkle oppskriften som tar deg 20 minutter å lage.
Ferske vårruller med kylling og grønnsaker er deilig. Denne asiatiske retten passer godt som tapas eller som en forrett.
Skal du lage koldtbord kommer du ikke utenom hel kokt laks. Her er oppskriften.
Du må prøve denne oppskriften på potetlasagne hvor aubergine spiller en sentral rolle. En ekte vegetarrett.
Lag knasende deilige asparges med bløtkokte egg og spekeskinke og server som smårett eller til middag. Her har du en den enkle oppskriften.
Minipizza er perfekt som smårett eller som forrett. Prøv denne gode oppskriften med blåmuggost og hvitløk.
Her har vi laget en litt uvant variant av granité med nykål, eple og ingefær. Forfriskende!
Burger av seifilet smaker herlig. Stek dem i panne eller grill dem, og server i varme burgerbrød og med realt burgertilbehør.
Soløye er en liten rett, ypperlig både som en lett lunsj og en liten kveldsrett. Egg og ansjos er klassisk følge og smaker deilig sammen.
At seiens hverdagsimage fortsatt henger ved er synd. Med sei kan du lage utrolig mye godt, ikke minst til fest. Det er denne oppskriften et godt eksempel på.