Oppskriften er fra kokeboken Pannekaker signert Lise Finckenhagen, utgitt på Cappelen Damm - en av fem finalister i Beste norske kokebok 2015.
Oppskriften er fra kokeboken Pannekaker signert Lise Finckenhagen, utgitt på Cappelen Damm - en av fem finalister i Beste norske kokebok 2015.
Følger du denne oppskriften kan vi love degn en spennende vri på en populær rett som du bruke som forrett eller til en liten lunsj.
Caprese-salat som bare består av mozzarella, tomater, basilikum og olivenolje smaker fortreffelig i stekt utgave. Du trenger bare litt godt brød til.
Ansjos er som skapt for kveldssnacken. Her får du oppskriften på en rett som alle rundt bordet vil juble over.
Lag knasende deilige asparges med grønne bønner og spekeskinke som smårett eller til middag. Her har du en den enkle oppskriften.
Har du kjøleskapet fullt av rester og kanskje liten tid til å forberede middagen. Da er en omelett som denne det perfekte måltid.
Denne oppskriften med nypoteter, solbærblader og gjæret selleri er komponert av en av Norges mest kjente kokker, nemlig Even Ramsvik. Retten tar litt tid å lage, men du verden for et resultat.
Nå er raclette, som var nittitallets middagsfavoritt, tilbake hetere enn noen gang.
Denne retten er inspirert av måten tyskerne tradisjonelt inntar sine hvite aspargeser. Det skal være rikelig med asparges, saus og poteter, og mindre av skinke som faktisk kan droppes helt, om du vil ha en vegetarisk vri. Hvite asparges trenger ikke kjøtt. Basta.
Denne enkle retten smaker utrolig godt og er like enkel å lage. Passer veldig godt som tapas så vel som en liten forfriskning i sommervarmen.
Smått er godt heter det. Det er disse minipaiene et godt eksempel på. Fisken toppes med en pesto som du lager selv.
Oppskriften på denne spanske tapasklassikeren er så autentisk som den kan bli all den tid det er den som brukes daglig på tapasspesialisten Delicatessen.
Deviled eggs eller fylte egg, er et perfekt tilskudd til et hvert koldtbord eller festlig anledning. Enkelt å lage, og enkelt å spise.
Mini pølseruller er en spennende og delikat måte å nyte pølser på. Sammen med fiken- og tomatchutney er dette en herlig smaksopplevelse.
Dette er en oppskrift på rømmegrøt som har gått i arv fra generasjon til generasjon.
Lag en herlig omelett raskt og enkelt. Du skal ha i pølser så blir den enda bedre. Her er den enkle oppskriften.
Bakt camembert er kosemat som skal nytes med senkede skuldre og fulle glass.
Ta risgrøten til nye høyder med denne innbydende oppskriften. Nøtteaktig brunet smør gjør seg utmerket sammen med syrlig rømme og friske epler. Et dryss med hasselnøtter gjør grøten ekstra luksuriøs.
Ved å legge havregrynene i bløt tar grøten kortere tid å lage og den blir rikere på smak. Prøv denne lekre oppskriften, med aromatiske krydder, saftig pære og knasende hasselnøtt-granola.
Potetomelett på spansk - tortilla - er en øvelse som krever sin kokk, her er en vri som alle får til.
Scampi kalles også tropisk reke eller kongereke. Uansett navn kommer de fra butikkens frysedisk. Velg bærekraftig oppdrett: velg ASC- eller MSC-merket vare.