Dette smaker herlig. Hvor sterk du vil ha den avgjør du med mengden hvitløk og chili
Dette smaker herlig. Hvor sterk du vil ha den avgjør du med mengden hvitløk og chili
Resultatet kan enten bli en forrett eller en lekker mellomrett med noen av Norges fineste smaker.
Disse riskrokettene er den perfekte fingermat til musserende vin.
Disse tortillaene er perfekte til koldtbord og som fingermat - eller når du vil ha middagen i hånda.
Når blomkål bader i tykk og deilig ostesaus - også kjent under navnet Mornay, blir det fest i munnen.
I Hellas heter retten Kotopitta eller Kotopita. Der lages den fra bunnen av med kylling delt i biter, men du kan klare deg med ferdig kylling og -kraft fra butikken.
Enkel å lage og alle vil like den. Passer utmerket til gravlaks.
Av og til er det lurt å ty til en lettrett. En av de virkelig gode og mettende er bruschetta med norsk laks.
Zarzuela heter denne retten på spansk. Den inneholder både fisk og skalldyr og spises med ris til.
Lettere enn dette kan det ikke bli og bedre kan det ikke smake. Lag asparges med røkt skinke som forrett eller som en liten kveldsrett.
Denne enkle eggesalaten med røkt påleggi kan du bruke som pållegg eller som en forrett
Eggerull kan du spise til frokost, lunsj, middag eller kvelds. Det er få ingredienser og du har noe godt å putte munnen på få minutter.
Har du kjøleskapet fullt av rester og kanskje liten tid til å forberede middagen. Da er en omelett som denne det perfekte måltid.
Eggepanne er genial hverdagsmat som åpner opp for å bruke det du har i kjøleskapet.
Når du trenger noe raskt som har proppfull av smak, er denne eggepannen et godt valg.
Kjapt og rimelig er to stikkord om dagens middagsforslag. Ikke trenger du å stå og passe på mens eggene steker heller.
Eggesalat er kjapt og enkelt å lage. Du kan servere den i en skål, ha den på brødskiva eller til et koldtbord.
Rømmegrøt er lett å lage og en rett som mange setter pris på. Du må ha en klatt smør på, kanel og sukker også.