Når potet får følge av ost og løk/hvitløk samt ost, blir det fest. Så enkelt og så godt
Når potet får følge av ost og løk/hvitløk samt ost, blir det fest. Så enkelt og så godt
Denne retten er en skikkelig hit. Når eggepanna får følge av bacon og purre er det ingen som kan motstå den.
Denne oppskriften har en smaksforsterker som heter ansjos som kler potetene og hvitløken veldig godt.
Denne salaten må du prøve. Med nypoteter og andre deilige grønnsaker samt en deilig vinaigrette blir salaten garanter en suksess.
Har du steinsopp må du prøve denne raske oppskriften på steinsopprøsti og krydrete lammepølser. Følg den enkle oppskriften
I denne soppaien bruker du stekt sopp i paifyllet. Bacon gir ekstra smak til paien.
En deilig og enkel formrett som du kan servere til det mest av stekt kjøtt.
Dette blir en suksess på tapasbordet eller som en liten forsmak på et måltid.
Du trenger ikke mange ingrediensene for å lage et skikkelig festmåltid. Egg og hollandaise er det perfekte følge til den deilige hvite aspargesen.
En deilig forrett på Thailandsk vis med bønneskudd og reker
Disse rullene med ost, skinke og salami er like gode på koldtbordet som på brødskiva.
Klippfisk og tomatshot blir en skikkelig overraskelse til alle du serverer.
Det er nesten utrolig at noe så enkelt kan smake så godt. Deilig fylt potet med skagensalat, pesto og lodderogn.
En deilig potetrett som du kan nyte alene. Det er ikke vanskelig å doble den slik at flere får nyte. Kjapt å lage er den også.
En lun potetsalat gjør sitt til at kaldt kjøtt eller fisk blir et helt måltid.
Congee er kinesernes svar på risgrøt. Den serveres ikke med sukker og kanel, men med salt tilbehør. I denne oppskriften er grøten smaksatt med kyllingkraft og toppet med sprøstekt kjøttdeig, posjert egg og ingefær.
La røkelaksen få litt godt tilbehør på brødskiven neste gang med eggesalat.
En deilig nrillette med kalkun som du må unne deg å prøve.
Dette er en argentinsk mattradisjon som er knyttet til påske, derav navnet, men fungerer veldig godt året rundt.
Mont d`Or-sesongen er fra slutten av september til mai og det er et halvt år med glede for ganen. Det er nesten fravær av oppgaver og søl på kjøkkenet.