Med denne oppskriften kan du servere taco til frokost, brunsj, lunsj eller middag.
Disse bakte potetene kan du bruke som lunsj eller til kvelds. Du skal nemlig fylle de med masse godsaker.
Dette er en herlig omelett med hvitløk, rødløk, poteter og soltørkede tomater Denne omeletten lager du på 1-2-3, også fin å ha med i matpakken.
En deilig suffle der den røykte fisken gir den et skikkelig smaksløft, men den kan også lages med bare grønnsaker.
Denne retten er ikke bare en genial måte å utnytte rester på. Den er superenkel å lage. Setter du den i stekeovnen, lager den seg selv mens gjøre noe helt annet.
Denne retten med eggesalat med purre lager du på bare 15 minutter. Følg oppskriften og du har deilig pålegg til brødskiva eller som en liten forrett.
Denne enkle eggesalaten med røkt påleggi kan du bruke som pållegg eller som en forrett
La røkelaksen få litt godt tilbehør på brødskiven neste gang med eggesalat.
Når du skal lage spansk omelett, må du gjøre jobben helt etter oppskriften. For i Spania er omelett seriøse greier.
En deilig forrett på Thailandsk vis med bønneskudd og reker
Disse tortillaene er perfekte til koldtbord og som fingermat - eller når du vil ha middagen i hånda.
Lag en pannerett med egg og squash. Den er helt uten kjøtt. Du kommer garantert til å lage den flere ganger.
Enkel å lage og alle vil like den. Passer utmerket til gravlaks.
Dette er den perfekte restemat hvor du ønsket at du hadde mer rester, for ost, potet og løk smaker fortreffelig.
Kanskje har du ikke lyst å spise disse kjente pizzaingrediensene på noen annen måte heretter.
I denne ostepaien er det fersk spinat, soltørkede tomater og oliven. Ved siden av smaker det godt med en grønn salat.