Dette er den perfekte restemat hvor du ønsket at du hadde mer rester, for ost, potet og løk smaker fortreffelig.
Dette er ukrainernes svar på rømmegrøt.
Reker med chili, hvitløk og koriander er en herlig smakskombinasjon du må prøve.
Dette smaker herlig. Hvor sterk du vil ha den avgjør du med mengden hvitløk og chili
Resultatet kan enten bli en forrett eller en lekker mellomrett med noen av Norges fineste smaker.
Raspeball er tradisjonskost som ikke går av moten. Server gjerne med kålrotstappe, salt kjøtt, vossakorv og bacon.
Ofte kan en salat være en fin måte å få brukt opp restemat. Og poteter fra dagen før er perfekt i slike retter. Hva med en varm potetsalat. Her er oppskriften.
Denne retten kan brukes både som forrett og som smårett/hovedrett.
Du må prøve denne oppskriften på potetlasagne hvor aubergine spiller en sentral rolle. En ekte vegetarrett.
Burger av seifilet smaker herlig. Stek dem i panne eller grill dem, og server i varme burgerbrød og med realt burgertilbehør.
Dette er mer enn en lettlaget rett. En vinner å be venner på. Selvfølge kam du kose deg alene med den også. Følg den veldig enkle oppskriften