Resultatet kan enten bli en forrett eller en lekker mellomrett med noen av Norges fineste smaker.
Resultatet kan enten bli en forrett eller en lekker mellomrett med noen av Norges fineste smaker.
Disse riskrokettene er den perfekte fingermat til musserende vin.
Disse tortillaene er perfekte til koldtbord og som fingermat - eller når du vil ha middagen i hånda.
Når blomkål bader i tykk og deilig ostesaus - også kjent under navnet Mornay, blir det fest i munnen.
I Hellas heter retten Kotopitta eller Kotopita. Der lages den fra bunnen av med kylling delt i biter, men du kan klare deg med ferdig kylling og -kraft fra butikken.
Ande Ki Bhurji heter denne retten i Kerala, Sør-India hvor den ofte serveres til frokost, men den smaker fortreffelig både til lunsj og som en lett og rask middag.
Skal du lage koldtbord kommer du ikke utenom hel kokt laks. Her er oppskriften.
Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Den passer også ypperlig på koldtbordet.
Spekeskinke og vannmelon er ikke bare utrolig godt, et er også en såre enkel og kjapp middag. Med salat og godt brød, eller søte nypoteter, er måltidet fullverdig.
Lag en salat som virkelig smaker sommer. I denne oppskriften handler det om nypoteter en deilig salat, og selvfølgelig noen andre ingredienser som setter deilig smak.
Visste du at du kan lage eggerøre uten melk. Det går faktisk veldig godt med vann som erstatning. Her er oppskriften.
Denne superenkle retten består av gammelt brød som grilles og gnis inn med hvitløk og tomat. Italienerne kaller det bruschetta.
Lag en deilig bruschetta med røkt laks og dillkrem. Oppskrift er enkel og du kan servere på et blunk.
Waldorfsalat er enkelt å lage og smaker fortreffelig blant annet til kalkun, roastbiff og røkt lammelår og er en selvfølge på et koldtbord.
Denne baskiske tapasen som andre steder i Spania heter gambas al ajillo. Serveres tradisjonelt fresende varme i en liten metallpanne.
For mange er dette det beste du kan gjøre med blomkål. En sann klassiker som aldri går av moten.
Har du kokte poteter fra middager tidligere i uka, har du imidlertid løsningen på middagsproblemet. Du kan lage potetsalat med kremost og spekeskinke.
Scampi kalles også tropisk reke eller kongereke. Uansett navn kommer de fra butikkens frysedisk. Velg bærekraftig oppdrett: velg ASC- eller MSC-merket vare.