Denne deilige osteformen lager du på maks 30 minutter. Med skinke og grønnsaker blir den utrolig god.
Dette er mer enn en lettlaget rett. En vinner å be venner på. Selvfølge kam du kose deg alene med den også. Følg den veldig enkle oppskriften
Solbær og blåmuggost er en himmelsk kombinasjon. Perfekt som dessert. Eller når du vil ha noe som er både søtt og salt.
Ost må du ha til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Et forslag er blåskimmelost med druekompott og butterdeigstenger. Her er oppskriften.
Ost før desserten er et must til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Prøv fritert ridderost med aprikos og valnøtter.
Denne snacksen passer aller best med et glass marsala, men øl smaker også fortreffelig til.
Variasjonene er mange i pizzaverdenen. Her har vi droppet tomatsausen til fordel for kremost slik som franskmennene gjør for sin tarte flambee/flammenküche
Minipizza er perfekt som smårett eller som forrett. Prøv denne gode oppskriften med blåmuggost og hvitløk.
Caprese-salat som bare består av mozzarella, tomater, basilikum og olivenolje smaker fortreffelig i stekt utgave. Du trenger bare litt godt brød til.
Nå er raclette, som var nittitallets middagsfavoritt, tilbake hetere enn noen gang.
Bakt camembert er kosemat som skal nytes med senkede skuldre og fulle glass.
Når blomkål bader i tykk og deilig ostesaus - også kjent under navnet Mornay, blir det fest i munnen.
Mont d`Or-sesongen er fra slutten av september til mai og det er et halvt år med glede for ganen. Det er nesten fravær av oppgaver og søl på kjøkkenet.
Når potet får følge av ost og løk/hvitløk samt ost, blir det fest. Så enkelt og så godt
Kombinasjonen av potet, bacon og ost rykende varm fra ovnen er uimotståelig i den kalde årstiden.
Den lette røyksmaken og den fruktige smaken fra sherryfatene som Benriach er modnet i, er en perfekt smaksforsterker til Mont d'Or.
Italienerne er geniale når det kommer til å forvandle gammelt brød til en delikatesse, her med caciocavallo-ost, pære og knust peperoncini.
Denne kombinasjonen er direkte uimotståelig. Comfort-food med stor C.