Denne amerikanske grillsausen er full av smak og verdt å lage selv. Sausen holder seg godt i kjøleskapet og passer utmerket til både marinade og grillsaus.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne amerikanske grillsausen er full av smak og verdt å lage selv. Sausen holder seg godt i kjøleskapet og passer utmerket til både marinade og grillsaus.
Har du lyst på en spennende og hot salat der ananas og chili spiller hovedrollen da skal du prøve denne oppskriften.
Vi griller igjen og det er selvsagt saftig, marinert oksekjøtt som havner på grillen. Denne gangen gjør vi som i Argentina.
Når du fyller en svinefilet med urter, krydder, hvitløk og ost og deretter pakker den inn i bacon, må det bare bli godt.
Denne barbecuesausen er enkel å lage, men det reduserer ikke den deilige smaken. Når du plusser på med annnasjuice kan vi love deg et høydepunkt. Du må prøve den spareribs.
Fyr opp grillen og lag denne saftige og smakfulle svinenakken med barbeque og bacon.
Lager du biffen slik og serverer rødvinssmør ved siden av pluss en frisk salat, da blir det jubel rundt bordet.
Svinefileten rulles i krydder så den er helt dekket av dette før den grilles. Krydderet blir svart under grilling, derav navnet.
Du har kanskje ikke tenkt på at du kan grille blåskjell? Alt du trenger et stykke aluminiumsfolie, persille, løk og hvitvin.
Selvfølgelig kan du grille blåskjell. Legg dem på grillen i folie, tilsett masse hakket vårløk og tomater i biter. Bruk også deilige friske krydderurter.
Chilirelish er god å servere både varm og kald og passer ypperlig til alle typer grillet kjøtt. Den holder seg minst en uke i kjøleskapet.
Chimichurri er laget av olivenolje, hvitløk, eddik eller sitronsaft, persille og forskjellige urter. Sausen serveres til biff blant annet når du griller, også som marinade eller dip.
En virkelig god salsa der avokado gir en ekstra smaksopplevelse.
Denne urtekremen skal du ha ved siden av hvis du skal servere stekt kylling- eller kalkunfilet.
Digg tilbehør til pølser, hamburgere eller kanskje du kan bruke litt på pizzaen din?
Dette er grillsaus som setter fart i smaksløkene. Med chili, mangochutney og paprika blir det godt også
Her er en enkel oppskrift på grillsaus som du garanter får suksess med. Du lager den på 10 minutter
Lag en deilig og enkel tomatsalsa som er det naturlige tilbehøret til meksikansk mat som taco og grillmat. Du kan også bruke den som dipp til grønnsaksnacksen.
Nå må du fyre opp grillen og unne deg selv og familien et herlig biffmåltid. Følg oppskriften og få en ny måte å lage tilbehøret til.