Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Ishavsrøye er en delikatesse. Den blir deilig når du griller den hel. Dessuten skal du servere den med potetpuré og tomat- og fennikelsaus.
Etter 15 minutter på grillen får hvitløken en myk og mild på smak. Du kan spises som de er, eller videre i når du skal lage dressing til grillmaten.
Denne måten å grille ishavsrøye på har du kanskje ikke prøvd. Start dagen før og med enkelt tilbehør kan du servere et deilig måltid på 15 minutter.
For sjømatgrillmesteren som liker mer avanserte og spennende retter anbefaler vi klippfisk på grillen.
Klippfisk er det kanskje ikke så mange som har forsøkt. Du må absolutt prøve. Med den foreslåtte sausen til blir det et herlig måltid.
Du aner ikke hvor godt klippfisk egner seg for grillen før du har forsøkt. Med en deilig saus ved siden av får du et festmåltid.
Etter japansk tradisjon serveres ikke yakitori med noen form for tilbehør bortsett fra drikke. Men hvis du vil gjøre måltidet mer mettende kan du servere med kokt ris.
Lag en grillmåltid med laks og server den med en enkel béarnaise. Du kan servere på 15 minutter.
Prøv en nye rett med laks på grillen med asparges og en deilig sennepssaus. Du lager det hele på 15 minutter.
Fisk egner seg også godt for grilling, og beholder du skinnet på, som her, blir fiskestykkene langt enklere å hanskes med.
Denne retten er like rask å tilberede enten du velger grillen utendørs eller ovnen innendørs. Her har du en oppskrift med laks og mangosalsa. Ferdig på halvtimen.
Dette er en spennende vri på grillet laks. Det er få råvarer som er mer anvendelig enn laks. I denne oppskrift gir vi deg laks med en liten smak av Japan.
Ingen fisk er så forbundet med sommer som makrell. I denne oppskriften legger vi den lett gravet på grillen. Og serverer med krydderkokt rabarbra.
Makrell rett fra grillen er en av våren og sommerens store matopplevelser - som mad fordel kan gjentas mange ganger.
Makrell er ypperlig til grilling, helst hel og smaksatt med frisk lime og koriander.
Nå er makrellen på sitt beste og du kan lage all verdens gode retter. Her er et forslag som virkelig setter smaksløkene i gang når du legger de på grillen.
Dette er en oppskrift som formelig roper av sommer, og grillet makrell er noe langt flere bør prøve. En frisk salat passer også godt ved siden av.
Nygrillet makrell hører sommeren til, og her er den smaksatt med salt, pepper og sitron. Grillede grønnsaker med rosmarin gir oppskriften et søtt, eksotisk preg.
Når du marinerer laksen blir den enda bedre etter å ha besøkt grillen. Du skal også lage hvitløksmos og bake gulerøtter. Alt klarer du på 20 minutter.