Grillmat

oppskrifter.webp
  • 30 minutter

    Chilirelish er god å servere både varm og kald og passer ypperlig til alle typer grillet kjøtt. Den holder seg minst en uke i kjøleskapet.

  • 3 timer 20 minutter

  • 25 minutter

    Du kan helsteke poteter på spyd og krydre med kapers eller oliven og bladpersille. Både stekepanne og grill kan brukes. Passer godt til stekt kjøtt, spesielt lam.

  • 15 minutter

    Pølser på grillen er kjapt å lage. Med godt tilbehør vil store som små kose seg.

  • 15 minutter

    Grillmat hører sommeren til, og denne retten med svinemedaljonger er perfekt på travle dager så rask som den er å tilberede.

  • 25 minutter

    Her er en oppskrift du skal prøve på grillen, som dessuten er nesten uten fett. Følg oppskriften så blir svinekjøttet veldig saftig.

  • 25 minutter

    Svinefileten rulles i krydder så den er helt dekket av dette før den grilles. Krydderet blir svart under grilling, derav navnet.

  • 20 minutter

    Dette er snadder for alle, store som små. For deg som grillmester overbeviser du i løpet av 20 minutter.

  • 20 minutter

    Kebab stammer fra Tyrkia, er enkelt å lage og utrolig godt. Alt du trenger er saftige biter av lammebiff og småløk, grillet på grillspyd.

  • 45 minutter

    Trå til med mør og saftig entrecôte. Skikkelig stemning blir det rundt middagsbordet med denne oppskriften på grillet entrecôte med spinatpoteter.

  • 1 time 30 minutter

    Skinkebiff egner seg ypperlig på grillen. Legg grønnsakene i pakker av alufolie, og du kan servere et meget velsmakende og spennende måltid.

  • 30 minutter

    Lag en ketchup utenom den vanlige. Med alt det deilige du skal ha i passer den supert til pølser.

  • 40 minutter

    Med denne oppskriften blir kyllinglårene ekstra gode. Du skal lage både rødvinsmarinade og yoghurtmarinade.

  • 1 time 15 minutter

  • 15 minutter

    Du må ha litt tilbehør til pølsene. Det fortjener de. Her er forslag som garantert løfter det hele til nye høyder.

  • 30 minutter

    Denne hotte chilirelish kan du servere både varm og kald. Den egner seg ypperlig til grillet kjøtt og holder seg godt i kjøleskapet.

  • 10 minutter

    Passer veldig godt til all grillmat.

  • 15 minutter

    En enkel eplesalat som er rask å lage. Smaker deilig til både kjøtt og fisk. Passer er ekstra god til grillmat.

  • 15 minutter

    Digg tilbehør til pølser, hamburgere eller kanskje du kan bruke litt på pizzaen din?

  • 15 minutter

    Etter 15 minutter på grillen får hvitløken en myk og mild på smak. Du kan spises som de er, eller videre i når du skal lage dressing til grillmaten.

Forsiden akkurat nå
Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette kan bli din nye favorittsalat
Dagens rett

Dette kan bli din nye favorittsalat

Lag ekstra stor porsjon av denne middagssalaten, for den smaker like godt senere på kvelden. Sjekk den raske oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken